שיניתי קצת והוספתי ערכים אחרי כל ארוחה:
1) בוקר: כוס וחצי ש"ש, 300-350 מ"ל חלב + כף חמאת בוטנים + חצי סקופ אבקת חלבון + בננה וחצי
פחמימות: 140 חלבונים: 50
2) לאחר כמה שעות: לחמניה + 50 גר' פסטרמה/מקור חלבון אחר + 50 גרם קרקרים עם 15 גר' ריבה
פחמימות: 55 חלבונים: 10
3) לפני אימון שעה 6 וחצי: בננה + חצי סקופ אבקת חלבון + 300 מל חלב + כף דבש.
פחמימות: 40 חלבונים: 20
4) מיד לאחר אימון: סקופ אבקת חלבון עם 2 סקופים סוכר ענבים במים.
פחמימות: חלבונים: 24
5) תוך שעתיים: חביתה מ 2 ביצים + מלפפון + לחמניה + כף שמן זית + 30 גרם קורנפלקס תלמה
פחמימות: 40חלבונים:14
6) לפני השינה: קוטג' 3 או 5 אחוז שלם+כפית חמאת בוטנים+פיתה+תפוח
פחמימות: 70חלבונים:25
פחמימות: 345
חלבונים: 143
*בארוחות 4+6 היתה לי בעיה בכמות פחמימות. כמה פחמימות יש בתפוח? (לא יודע כמה זה שוקל) וכמה יש ב 2 סקופים סוכר ענבים?
**נראה תפריט עליה במאסה (לא חיטוב!) מוצלח?
***אני מבין שחסר לי פירות וירקות כי בינתיים בתפריט שלי הדברים היחידים שיש זה תפוח בננה ומלפפון..
****לגבי הטחינה זה באמת נראה לי עלוב ומדולל במים.. אלא אם זה גולמית שמכינים בבית..
*****הערה כללית: נגיד מחר אמא שלי מכינה פסטה עם גבינה.. אני יאכל אותה ולא יזרוק אותה בגלל שאני צריך לאכול "לחמניה עם פסטרמה" (לפי התפריט).. הרי אחרי הכל פסטה עם גבינה זה לא פחות פחמימות וחלבונים מאשר לחמניה עם פסטרמה..
נגיד אני רואה שבארוחה מס' 2 יש לי ככה וככה פחמימות וככה וככה חלבונים אני אוכל פשוט להחליף במשהו זמין אחר.. אני הרי תמיד אהיה תלוי במצרכים שיהיו בבית והכל.. לא?
****** שמתי לב שבימים ללא אימון (3 בשבוע אין לי אימון) אני משקיע פחות בתזונה.. מה יהיו ההשלכות? (אני פחות רעב בימים האלה.. הזמנים משתנים לי כי אני לא הולך למכון.. והכל מתחרבש)
|