צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-05-07, 19:28   #103
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
כמו שעידן אמר - טראנס זה סוג של מוסיקה שהתפתחה מאנשים שהקשר שלהם למוסיקה הוא מקרי לגמרי.

לגבי אמני המטאל - אני מחזיק בדעה שרובם המוחלט ( וזה לא משנה באיזה סוג של מטאל מדובר), מחיזיקם בידע בסיסי ולפעמים בסיסי ומעלה במוסיקה, אבל מצד שני המוסיקה שהם יוצרים הרבה יותר מתחוכמת ואיכותית ממוסיקה שנוצרת ע"י אנשים שעוסקים במוסיקת גרנג', אלטרניב וכמובן החרא שנראה פופ או טראנס וכד'.
הביטלס, למשל, נחשבים כמעט ע"י כולל חובב מוסיקה נורמלית בתבל לגאוני הדור, אבל אם תשווה ביניהם לבין אמן מוסיקה קלאסית או ג'אז - ג'נרים שמכילים יצירות הרבה הרבה יותר מורכבות, מתוכמות ועשירות מהמוסיקה של הביטלס - אז תגלה שהביטלס למעשה לא היו גאוני הדור !
למעשה, אני כמעט משוכנע שאם תיתן לאחד כמו הולדסוורת' להלחין לך מנגינת ג'אז או מנגינה קלאסית מורכבת ולנתח אותה, הוא לא יוכל לעשות זאת. וכך גם רבים מהמטאל. זה לא אומר שאין להם איזשהו קמצוץ של גאונות, זה אומר שגאונות נמדדת ברמות שונות.
אני גם אתן לך כזאת דוגמה: יש להקות מטאל כמו Atheist או Symphony X (וכמובן עוד מלא להקות) שמנגנות מטאל שמבוסס על אלמנטים של ג'אז או מוסיקה קלאסית. כמו כן יש גיטריסטים במטאל שלא יורדים בטכניקה מנגני הג'אז הנ"ל. תנסה למצוא תופעה דומה בטראנסים.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט