צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-05-07, 00:43   #7
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
chivas, אתה יודע מה קורה לבן אדם ב3.5% שומן? אין מצב שהוא הגיע לשם טבעי. פשוט אין מצב. בן אדם מפרק שריר בכמויות ב% שומן נמוכים שכאלה. מה גם, שהבן אדם אימפוטנט בלי טסט' אקסוגני ב% שומן כזה.
בכל אופן, אני גם לא מי יודע מה אוהב את האתר שלו... הוא מבטיח דברים שלא ניתנים להשגה ואומר שהוא פיתח "שיטה"...

lee123, גם מרימים אולימפיים חזקים יותר מכל הבודיבילדרים הכי גדולים, מה הנקודה שלך?

ונקודתך היא שאם הוא היה על חומרים אז הוא לא היה אמפוטנט ב3.5%???
ומה שוב אתם מזבלים תמוח בדיוק על זה לא רציתי לדבר בפוסט הזה וציינתי את זה בבירור שכל אחד יבין....מה גם שאני לא חברה שלו וזה לא ענייני עם עומד לו או לא!!!
3.5% הוא משהוא זמני מבחינתו - לצרכי התחרות. כל חכמי החלם פה שיביאו לי דוגמא מהפורום או מחיי היום יום שלהם על מפתח גוף בנתונים כאלה ואני אהיה מרוצה! זה שבארץ הוא עוף זר זה לא אומר שבכל העולם הוא דבר מיוחד....

לטל י. - אכן בשבילי ובשבילך קתגורית ה 75 קג טבעי או לא זה דיי בגדר משחק ובדיחה אבל להזכיר לך לפני לא פחות מעשור מה הייתה כמות המתחרים בשאר הקטגוריות, ואני שמח שזה תופס תאוצה בארץ כי הרמה מאוד ירודה(לא פלא שכל מתאמן רציני מבזבז חלק ניכר מחייב בחול כדי להיתקדם משמעותית) וכשרואים מישהוא במישקל הממוצא פה של הפורום אז הקינאה ושאלות צצות!
בקשר לאופי הפירסומי של אתרו זה לגיטימי מאוד בדומה לעבודה של ישראל בודי.... בקשר לאופיו של אראל זה טעם וריח וביכלל לא הנושא כאן כמו שאני מקווה שראית בפתיחת הפוסט.
ושוב אם היית מלא בכסף והולך או לא ליעוץ ממנו זאת אותה שאלה אם הייתה קונה מרסדס חדשה במיליון שקל ואיך היו מגיבים חברייך על זה....מקווה שירדת לסוף דעתי!
chivas90210 מנותק   הגב עם ציטוט