צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-05-07, 18:20   #3
OmriKi
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
נראה שקיים לך קצת מיתוסים וטעויות
אתה חושב שאין לך התנגשויות באימונים אבל אתה עובד יד קידמית ויום אחרי גב, יכול לפגוע בהתאוששות של היד קידמית.
בקשר לזה שרשמת לא יותר מ30 גרם חלבון בארוחה, אני מניח שאתה חושב שהגוף לא יכול לספוג יותר מ30 גרם חלבון, טעות.
תרשום כמות סטים של כל תרגיל גם כן, וכמו כן תוסיף גם קלוריות\חלבונים\פחמימות\שומנים
לגבי הערך הקלורתי של האוכל אני לא כ''כ יודע.
לגבי האימונים אני כן יודע את הקטע של ההתנגשויות,ולכן אני נותן מרווח של 48 שעות לפחות בין אימון(גם אם משמש כעזר) כדי שהשריר יתאושש.
חזה+טרפז
יומיים אחרי זה כתף+יד קדמית
יום אח'כ רגליים
יום אח'כ גב+יד אחורית
יומיים מנוחה לפחות.
ככה שכל שריר שעובד נח 48 שעות בין אימון לאימון גם אם הוא משמש כמשני

לגבי ספיגת החלבון בגוף,הייתי אצל תזונאית,וגם בכל מני מקומות אחרים שמעתי את זה שהגוף לא מסוגל לעכל מעל 30 גרם חלבון.
אני עדיין לא באדי בילד עם מסת שריר מטורפת שהגוף שלי צריך יותר.
ולא משנה מה,
84X1.5 גרם חלבון = 126 גרם חלבון ביום.
4 ארוחות ביום מתחלקות ל30 גרם חלבון ביום,ועוד ארוחת חלבון אחת שמתחלקת ל15X2 ארוחות של חלבון ביום,ז''א 3 ארוחות חלבון של 30 גרם ועוד 2 ארוחות חלבון של 15 גרם.
בשביל תוצאות מקסמליות צריך לחדש כל 3-5 שעות את מאגרי החלבון.
ולכן אכילה של מעל 30 גרם חלבון תמנע את החלוקה הזאת ותמנע את ההתפתחות האופטימלית שהגוף שלך יכול לעשות.
אני לא יודע את זה במאה אחוז כמה הגוף מסוגל לעכל,אבל לדעתי 30 גרם זה מספיק בשביל שהגוף יתפתח בצורה מצויינת,במיוחד לאחד שאין לו מסת שריר מטורפת.
אני תמיד אשמח לשמוע ולחקור,אבל כרגע דעתי נשארת לגבי ה30 גרם חלבון,שכן מעל זה פשוט גורם לגוף לזרוק את השאריות לזבל או פשוט להפוך אותן לשומן.
OmriKi מנותק   הגב עם ציטוט