צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-05-07, 10:08   #17
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HammEr-StriKe
אם הוא היה עומד מול השניים שניסו לדקור אותו סביר להניח שהוא לא היה כאן והוא לא היה יכול לכתוב את ההודעה הזו כמו בנאדם, אלה היה שוכב בבית חולים או מת.. תהיה חכם ופשוט תלך תתרחק מדקירות ובלאגן.. אני אומר שוב אחי, אם השניים היו באים בלי נסיון לדקור אין בעיה שיעמוד מולם ושילחם עד הסוף אבל כאשר מגיע העניין של הסכינים ודקירות אפילו הסלקטור במועדון יגיע לבית חולים אחרי האירוע.. כמובן אם הוא נכנס לקטטה כלשהי עם האנשים מהסוג הזה..
אתה חושב שזה קל להתחמק מסכין עוד לא היית בסיטואציה, ואני מקווה מאוד מאוד שלא תהיה..
אפילו בנאדם שלומד אמנות לחימה כלשהי ייתקשה להתחמק.. בסיטואציה מציאותית זה קשה.. אבל באימון זה קל.. כי באימון מתאמנים עם סכין מפלסטיק או דגם אחר.. ובאימון אין נסיון אמיתי לדקור מישהו.. הערסים שהוא דיבר עליהם לא רואים בעיניים הם יעשו הכל כדי לפגוע בך או להרוג אותך.. תבדוק בחדשות באתרי אינטרנט כל שני וחמישי דקירה במועדון מכות בפיצוציה, או שתשמע על מאבטח מועדון שחטף דקירה או יריות, אפילו שוטרים נדקרים..
ערסים = ערבים פשוט הייתה טעות מי שיצר את המילה "ערסים" בין האות "ס" לאות "ב" שימו לב שהאותיות צמודות במקלדת.. חח :ninja: צוחק

לא סמתי לב שהוא אמר שהם היו אם סכין אבל כולם פה מחפשים ליקטול
אם היו רצנאים עשה טוב שברח
אבל שתידעו שרוב אלה שמיסתובבים אם סכין אם כאלה שאף פעם לא הישתמשו ולא ישתמשו

צדקה בקשר לערבים
חח הכי מצחיק אני נוסע אם חבר שלי בלמישלוח פיצה מיתקשרים לערבי שהזמין פיתאום אתה שומע
בלבלי אותו חחח
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט