[למשל, התאגדות של פעילי ימין בכפר ערבי בעד גירוש של ערביי ישראל].
אה והמצעד (או יותר נכון הפגנת כוח) עם השלטים שהם נשאו שמה , שאני זוכר היו כמה דברים נחמדים , כמו:
"adult men who have imaginery friends are stupid" עם סימנים של יהדות נצרות ואיסלאם.
בעיר שיש בה רוב דתי חרדי + חילוניים שמתנגדים לזה (ואללה אני גם חילוני מסורתי ואני מתנגד לזה) זה , זה מותר?!
מעניין באיזה יד תרצה לדכא מצעד נגד גאווה...
תחשוב , כל תושבי רושליים הדתיים על אותו עקרון יכולים לבוא ולומר שלא רוצים אותם פה , זה בערך יהיה מתחנגל אחד מול 3 אנשים ,
וגם הם יכולים להיות חכמים יותר ולשאת שלטים של "תעזבו אותנו בשקט" ולא דברים "פוגעניים"
אבל זה כמובן אסור כי רק להומואים , אתאיסטים , פדופילים , פצפיסטים , אנרכיסטים , היפים וכל הזבל הזה מותר להפגין בשביל אנשים כמוך.
כמובן שאת זה אתה רוצה לדכא כי זה מנוגד לעקרונות האלטרנטיביים בלשון המעטה שלך
עכשיו תגיד לי , בסוף עשו כנס בבניין סגור , ולא פגעו באף אחד , יופי שיעשו מצידי כנסים כאלה שמה ומצידי יז** שמה חזירים אבל הם עשו הכרזות , סחיטות(תקרא כתבה בYNET במאותו זמן , וזה עוד מע' עיתונות שידועה לשמצה בדיעות אנטי דתיות רבות )
והפגנה של הבת של אולמרט והחברים שלה מול הבית של חלוץ אחריה המלחמה שהם נטפלו לילדים שלו זה מותר , רק הפגנות ימית זה גזעני בשבילך נכון?
נ.ב
אני הייתי תומך בהם , נייטרלי במהלך הסיפור עם המצעד ונגעלתי מהם אחרי זה וממה שהם עשו במקומות אחרים כדי לקדם את עצמם.
אני בטוח שפרט לקיצוניים מסויימים או הרבה אנשים שינו את דעתם לגבי המצעד , זה ברור כשמש שמדובר בפרובוקציה.
|