צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-05-07, 14:19   #111
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ליאוניד אני פשוט מקבל פרפרים בבטן כדיל עצור את הצחוק כשקראתי את התגובה הזאת כדי לא להראות כמו מפגר מול מי שבבית שלי עכשיו.

דיעות שמאלאניות טיפוסיות שכבר מאות פעמים הסבירו פה אפילו בתגובות של אנשים אחרים למה בידיוק הם לא טובות , ולקינוח חתימת הגזענות הידועה לשמצה שלכם. כי ככה מנצחים וויכוח ע"י תיוג הצד השני כגזען וסתימת פיות.(קורה באתרי שמאל הרבה מאוד )

מרץ סותמים פיות הרבה , מה הםגם לא צדקניים כמו שאתה חושב כמו לדוגמה בפרשה של הבייתבחברון או שי דרומי , הם פשוט אידיולוגיים או פועלים למען כסף(שמגיע אליהם ממככישי שואה וכמה אנשים בקאטאר ומדינות המפרץ השונות)
ופועלים תחת סיסמאות רייקות ,

הכיבוש הוא , לא שלנו אלא שלהם. הם אלא שדיכאו יהודים פה בצורה קשה הרבה יותר ממה שחבריך בבצלם מביימים אפילו במשך מאות שנים.
אם הם לא רוצים כיבוש שיצאו מהמדינה ,
מה היית התגובה שלך אם הייתי בא לבית שלך במהלך השירות הצבאי ושוכב עם חברה שלך כל יום ולוקח אותו כשלי , וכשחזרת מה תעשה? תקרא למשטרה כמובן ותעיף אותי , זה מה שמגיע להם , כי אתה מתעלם מהעובדה שפלסטינים אף פעם לא היו פה באמת ולא הגדירו את עצמם ככאלה ואתה סותם את זה תחת תג הגזענות שלך.
חוץ מזה תקרא את התגובה של עומרי בלי קשר

שלום עכשיו התנדבו להכות את עקורי גוש קטיף על כל החייל שסירב פקודה , תומכי שלום עכשיו שדיברתי איתם הם מהאנשים הכי מתלהמים וטיפשים שיש , הם בעד הרג של מתיישבים יהודיים
ואחד האישים שלהם פרסם דעה הynet או בואללה על זה בידיוק.
הם אלה שבאים עם מצלמות לעקור עצים בגוש עציון כדי לצלם את התגובה של המתיישבים ( ארגון "הבינלאומיים עם המצלמות")

הם קיצוניים ופנאטים כמו החמאס , (המילה קיצוניים תדבר אליך) רק שבמקום קיצוניות בכוחם הם קיצוניים בבגידתם ומסירתם העם שלהם בשביל מאידיולוגיה שלהם למרות כל הכשלונות שהם הובילו אותנו אליהם מתחילת מהסכם השלום המזוייף עם מצריים (נחש מאיפה באים הקסאמים) תמורת מה שיכל להבטיח עצמאות כלכלית מלאה לישראל (הנפט בסיני)
השמאל היה מיעוט אז , והוא הבטיח דברים הזויים ובעזרת לחץ בינלאומי כפה את ההחלטה הזאת (להזכירכם ראש הממשלה היה בגין אז , הימני בראשי ממשלת ישראל זה גם משקף את דעת הקהל במיוחד לאחר נצחונות בצאיים ושגשוג כלכלי)
וזה מה שהם עושים עכשיו , בבת-ים איפה שאני גר לא תמצא ולו שמאלאני אחד בלי לחפש בפינצטה , סביר להניח שרובם קיבוצניקים או תל אביבים.

*בקשר ל"איך הם מעיזים לצאת נגד הכיבוש"
שוב אתה חוזר לכיבוש שלך , הם לא יוצאים נגד הכיבוש כי הכיבוש חוץ מזה מדינות ערב עשו טרנספר ליהודים שגרו שמה עוד ב48 , למה שאנחנו לא נעשה?
מדינת ישראל היא כמו קופסת גפרורים במגרש טניס קיבינימט , צפיפות אכלוסין ענקית ושטחים שקשה ליישב כמו הנגב מה שמגביר את הצפיפות במרכז , אז לזה אתה קורא כיבוש?
גרגר חול באימפריה המוסלמית ששחורר (שלא כמו מדינת הקורדים ועמים אחרים כמו הקופטים שנעלמו) ואתה רוצה להחזיר אותו? (ואל תחשוב שתחוכל להתקיים בגבולות אושוויץ עם ערבים עוינים , להזכירך המפלגות שערבים מצביעים אליהם ומה שקורה ברחוב שעשו איזה פוגרום בסוף הראמאדן האחרון פה בקניות בת-ים השאירו שביל הרס אחרי שעזבו) עם ריבוי טבעי של כמעט 5 % בשנה? (אה בשבילכם זה ה"דוסים" שמתרבים כמו צ'וקים כי זה חלק מתרבות התיוג שלכם)

אם זה בשבילך כיבוש אז אתה פנאט קיצוני. כל העולם שאתה אומר שכולם שמה שמאלאנים היו מאוד שמאלאנים בתקופת האימפריליזם וכל פעם שמיעוט מוסלמי עשה להם טרור ( חוץ מצרפת אולי אבל הם אוכלים קקי כי למוסלמים שמה יש ריבוי של 5 ומשהו אחוז וזה שיא בתולדות האנושות והם קיצוניים כמו אל קעידה או יותר , כולם)
אז ישראל שכמעט ולא עושה כלום ואנחנו הימניים שרוצים פתרון מדיני ( טרנספר פיצוי)
שיעשה להם את החיים הכלכליים טובים יותר , אנחנו הקיצוניים בשבילכם

בעעעע צריך לעבור על כל הבאגים באידולוגיה של השמאל כדי להסביר את זה לך , זה כמו לתקן גרסת בטא של איזה משחק שיפה על הנייר אבל לא נכנס לשלב הראשון בכלל.

אהה... וזה כן ענייני שיושבים בבית נבחרים של מדינה אנשים שרוצים להשמיד אותה ,
לא עניינך פחחח חחחחח , "תשב בשקט ותסתום את פיך ותן ל"נאורים והמתונים"" להתפרנס.......
ועוד אמרת שאין סתימת פיות

Leo מנותק   הגב עם ציטוט