מתן , לפי ההודעות שלך שאתה לא מבין בכלל ציניות נראה לי שאתה אחד מוזר מהפריקים האלה ( לא גותים אלא אתם יודעים) שעבר ילדות קשה.
למה להתגאות בכל החרא שעשית? ומה יקרה אם יש פה שוטר מאנאייק שישיג את הכתובת שלכם ויתחקר אותכם? (או איזה ילד שימתח אותכם שהוא שוטר)
עשיתי בחטיבה (גיל שלך נראה לי)
את כל הדברים האלה , גנבתי את כל מה שאפשר היה להוציא מהמעבדת מחשבים מהבצפר , החלקתי דברים מדוכנים בקניון , חתכתי אנשים עם נייר(רציני הפעם) ביציאות , אה וגם גנבנו מחשב שלם מבצפר אחר בלילה ומכרנו אותו עם חברים ומה יש להתגאות בכל החרא הזה תגיד לי?בגלל כל החבורה הזאת שלנו מבחטיבה אין עדיין שיעורי מחשבים שמה.
אני מצטער על כל הדברים האלה עכשיו והדבר הפלילי הבא שאני יעשה זה לתת מכות לילדים הקטנים שאני יראה שעושים את זה ועוד משהו בלג בעומר הבא על חבורות של ילדים סדיסטים .
|