ציטוט:
פורסם במקור על ידי damn
לאאאאא אצלנו זה פיקוח עירוני זונות באים על כל שטות.. וזה בלאגן יותר רק בגלל שהם דופקים לך קנסות...
זה מזכיר לי משו
יום אחד אני עם חברים בסטלה בגינה שלנו
איזה 6 ילד עם נרגילה
עלתה לנו הדודה לשחק הפלות
קיצר כולם עם מכנסיים בלי חולצה פלשנו לגינה עם דשא של בניין אחד
משחקים הפלות עד מוות אנשים עם בגדים קרועים וזה
פתאום זקנה בת אלף זורקת עלינו מים וביצים
ואז באו פיקוח והכל ושוב פעם מרדפים וזה עד שהם תפסו חבר שלי והוא נקנס חחחחחחחחחח
|
זה מזכיר לי - הברזנו פעם מאיזה 4 שעות מהביה"ס (את הסיפור הזה נראה לי חצי ירושלים מכירה), יש לנו איזו גן שעשועים ליד הביה"ס, אז הלכנו לקרוסלה ששם בלי סיבה. באחד הסיבובים אחד מהחברה' הוציא חצי מהגוף שלו מתוך הקרוסלה (או שהוא פשוט "נשאב" החוצה). הוא התחיל לצעוק שם כמו משוגע וכל זה, עצרנו וסובבנו לכיוון השני. עד עכשיו "הכל טוב ויפה" אם אפשר להגיד את זה... אחרי כמה זמן הוא התחיל לירוק דם ואמר גם שיש לו כאב ראש. אחרי כמה שעות הפרצוף שלו נהיה כחול והוא שכב בבית חולים איזה יומיים. ככה זה נגמר? לא! ככה זה רק התחיל. בהמשך היו מלא זיוני שכל, פאניקה, הרצאות, אזהרות, איומים, משטרות ומה לא מצד המורים ומי לא - וככה קיבלנו תדמית של גנגסטרים בביה"ס. טוב, לא בדיוק ככה, אלא בגלל מישהו מאיתנו איים עליו בצחוק בפלאפון שאם הוא יספר את זה הוא "יחוסל". סוף? לא! הקטע הוא שגם צילמנו את זה עם איזה 3 פלאפונים ואיכשהו נוצר מצב שמישהו מאיתנו ראה את זה ביוטיוב בחדר מחשבים. מישהו מהצד בטח הבחין בזה והלך להגיד לכולם ש - "הקרנו את הקטע". בקיצור, עוד פעם זיוני שכל, איומים, הרצאות, פאניקה וכו... אמרו לנו ש"לא צריך לתת לכם נשק בצבא", "מקרי האונס בחיילות עולים משנה לשנה", פיזרו שקרים שכביכול העפנו את הילד הזה מהקרוסלה וצחקנו בעוד שהוא מתבוסס בדמו. זה בעיקר הסיפור.