1. לא נכון. זה פשוט מקום מועד לדלקות.
2. זה לא קשור לתנועות.
בגלל שהאמנו למומחים כדור הארץ לא שטוח. כדור הארץ היה שטוח בגלל אנשים כמוך, שדבקו באמונות שלהם ולא בראיות שעמדו להם מול העיניים. במקרה ההוא אלה היו נוצרים. אתה מאמין בt-nation, שזה גם סוג של כת.
רופא משפחה לא מבין באמונים וגם לא אמור להבין בזה. היא פיזיותרפיסטית ולכן הדעה שלה כן רלוונטית לדיון, גם אם תנסה להפוך אותה ללא רלוונטית. אני לא מוציא את הדברים שלה מפרופורציה, אני לא חושב שאמרתי שהיא אמרה "אסור!!!". היא אמרה שזה מיותר ושיש סיכון משמעותי לדלקת.
מה הקשר בין פציעות מחוסר איזון באמה, לבין האוריג'ין שנמצא בקצה הדיסטלי של ההומרוס, לבין דפינישן? השרירים מסודרים בשכבות, לא כל שריר יתן לך משהו מבחינת "דפינישן". אם משהו כבר יוביל לחוסר אימון באמה זה עבודה ספציפית על הפלקסורים, שהם גם ככה פעילים בכל אחיזה, כיוון שאף אחד לא עובד על האקסטנסורים.
הדלקת שנובעת מהשימוש במקלדת נובעת מהמבנה האנטומי הבעייתי של הcarpal tunnel. אני לא מבין על מה הויכוח, אתה מדבר מתוך אמונות שלא ברור על מה הן מבוססות והפיזיותרפיסטית מדברת גם מתוך ידע תאורטי נרחב וגם מתוך נסיון של שנים בקליניקה. אתה יכול להמשיך לדון עם עצמך, זה פשוט דיון מיותר.
|