צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-10-06, 17:56   #6
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

כפי שידידי Psycho אמר, אף אחד לא ישב לבנות לך תוכנית אימונים, ויש גם כמה סיבות פשוטות,

1. אף אחד לא ניכנס לפורום אימונים ואומר: "אני צריך שתבנו לי תכנית אימונים" גם עם בסוף אתה אומר 100 פעם בבקשה ותודה, זה פשוט לא לעיניין לא מבקשים דברים כאלה אף אחד לא עובד אצלך פה, את הבסיס אתה צריך לשבת על התוסיק וללמוד לבד ולהכין לך תכנית אימונים ואנחנו נשמח להביעה עליה חוות דעת ולתקן מה שצריך.

2. אין לנו מספיק נתונים עליך בשביל סתם להפליץ לך תוכנית אימונים, אנחנו לא מכירים אותך ומין הסתם שנרשום לך את שמות התרגילים שעליך לעשות אתה תחזור ותשאל מזה כל תרגיל לא הבנתי כלום. בשביל זה יש לך מדריך במכון כושר גם עם הוא מעפן אתה בנתיים די חדש והוא צריך לדעת להסביר לך את שמות המכשירים התרגילים ואת הטכניקות הנכונות לבצע אותן עד שתלמד טוב.

3. אחד שלא למד בחיים חשבון לא יכול ישר לקפוץ וללמוד 5 יחידות מתמטיקה הוא ישר יפול, צריך להתחיל וללמוד מהבסיס ולשם כך מגיע סעיף 4.

4.כנס לאתר הראשי של ישראלבודי ותמצא שם ים מאמרים והסברים על תוכנויות אימונים למתחילים מתקדמים וכו', תשב כך ת'זמן ותנסה להבין לאט לאט מה רוצים ממך שם, ולכל דבר שלא הבנת אתה יכול לחזור לפה ולשאול ונשמח לענות, אני מבטיח שאחר כך תבין בעצמך את הבסיס לבניית תכנית אימונים.

5. בהצלחה.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט