ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני אגיד את הדיעה שלי ויותר לא אשתתף בדיון.
לדעתי אם אתה בכמה שבועות הראשונים אין סיבה להכניס תרגילים מורכבים על בסיס קבוע. אתה יכול להתאמן עם מטאטא למשל על טכניקות של סקוואט ודדליפט אבל לדעתי עד שתקבל בסיס של כחודש-חודשיים אין טעם לפנות לעיניינים האלה [סקוואט מילא, דדליפט לא הייתי מכניס בחודשיים הראשונים בכלל].
עדיף לעבוד בהתחלה עם מכונות, כבלים ולאט לאט לשלב משקולות חופשיות. אני חושב שאתה בשלב שאתה יכול להכניס לדוגמא לחיצת חזה וסקוואט עם משקל קל, אבל לדעתי תוציא את הדדליפט מהעיניין ותעבוד בינתיים על כסא רומי לחיזוק זוקפי הגב.
אישית אני חושב שזה יכול יותר לפגוע מאשר לתרום, הרבה מאוד לא יסכימו איתי, אבל אני חושב שלהביא תרגיל מורכב למתאמן מתחיל שבד"כ הוא מגלומני וינסה כל הזמן להעלות משקלים כמה שיותר. כתוצאה מזה נגרם לו נזק ולא תועלת כי במקום להתאמן עוד ועוד על טכניקה הוא מוצא את עצמו מעלה בכל אימון עוד ועוד משקל עם דגש כמה שפחות על הטכניקה.
הרבה לא יסכימו איתי וזכותם. זו דעתי האישית.
שיהיה לך בהצלחה אבאל'ה
|
טוב מאוד לראות שיש עוד אנשים עם דעה כזו.
דניאל, אנדרטייקר, כל מי שהגיב קודם לכן, אני מכבד אתכם מאוד ומכיר את הידע הנרחב שלכם.
מצטער אבל לדעתי אין שום תרומה בכך שמתאמן שאין לו נסיון לעבוד ישר תרגילים מורכבים ...קודם כל יש לעבוד מבודד כדי להכנס לעניינים ואחר כך להעמיס ולהתאמן כמו "בודיבילדר שמכבד את עצמו".
להעמיס על ההתחלה זה לא תורם.:nonono: