ציטוט:
פורסם במקור על ידי sandrik
השניה אלנה,
מדהימה.
אבל איך אני אעבוד כמו גבר?
ארים משקלים ואז הרגליים שלי יגדלו, ויש לי מעליהן שומן ואראה םפפשוט שמנה.
וקשה לי להוריד באחוזי שומן, כי אני בחורה.
מן הסתם ישלנו יותר שומן...
אצטרך לקחת כל מיני שורפי שומן וכו'... והחיטוב הזה לא ישאר לנצח, הוא יכוסה שוב בשומן בשלב מסוים
|
עם התפריט הנוראי שהכנסת לפה, רוב הסיכויים שדווקא תרזי, כמעט ולא גדלה מסת שריר מאימון על מאזן קלורי שלילי, זה לרוב אפשרי רק בתחילת הדרך . חוץ מזה את שונה מאיתנו מבחינת הורמונים, את לא תעלי כמו גבר ורוב הסיכויים שזה דווקא יהיה יפה.מעבר לכך, אין יותר פשוט מלהחזיר את המצב לקדמותו או לעצור את ההתקדמות.
יש לכן יותר שומן אך ורק בגלל האנטומיה השונה ,בין היתר החזה שעשוי משומן, את לא רוצה לרדת יותר מידי, כי זה יוריד לך גם אותו.גם מבחינה אסטטית אחרת ,רוב האנשים יסכימו איתי שרזה מידי זה לא יפה.
לא הבנתי למה לבחורות יותר קשה לרדת באחוז שומן?
זה תלוי בגנטיקה ובאימון של כל אדם בנפרד ומאיזה שהוא קטע קשה יותר לרדת באחוזי השומן כי הגוף שלנו שומר על מאגרי החרום שלו, זה שלבחורות המחסום הזה יותר גבוה כי הגוף שלהן צריך יותר שומן לתפקוד תקין, לא אומר שהמאגרים העודפים לא ישרפו באותה מידה.
בכל אופן,אין לי מושג מי הכניס לך לראש את השטות הפראנואידית שכתבת בסוף, אבל לא צריך להקשיב לכל מדריך שלא מבין מהחיים שלו . התאמנתי ,אימנתי והכרתי הרבה בחורות שעבדו בחדר כושר על הרבה מטרות ולרוב אלה שהצליחו להשיג את מה שרצו ומהר ,היו אלו שעבדו בטווחי חזרות נורמליים בסביבות ה10 דווקא. בטווח חזרות של מעל ל20 סביר שלא תראי שינוי בגוף שלך בכלל, בטח ובטח עם תזונה שכזאת.