צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-05-07, 14:33   #19
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

טוב , אני יודע שאת לא תקשיבי למה שאני אומר וזה גם הסיבה שאני אומר את זה כי אחרת זה יצא עצה חינמית ארוכה מאוד....

אבל אם תקשיבי , אז סבבה נתתי לך עצה חינמית

טוב , קודם כל.
המטרה שלך זה להיות לכיוון של הבנות פיטנס ממה שהבנתי...
ז"א כוח וכושר אירובי טוב (פיטנס זה לא פיגורה ... אבל שיהיה)
וגוף חטוב ושרירי אך עם פרופורציה של נשים (מן הסתם יש פרופורציה אחרת של איפה לשים דגש ואיפה לא לנשים מאשר גברים)
במילים אחרות:
- 0 , אפס , (ועוד פעם אני יגיד את זה , נאדה) אל תעשי עבודה ישירה על הבטן ולא על האלכסונים , את פתחת פה נושא על הפרופיל שלך בבטן , והסיבה היא עבודה על בטן , אם את עובדת על השריר תצפי שהוא יגדל, ונראה לי ששריר גדול בבטן = עוד גודל לבטן , אבל אני עדיין לא מבין לגמריי את הפיזיולוגיה של אימון נשים כי הרבה מומחים בתחום טוענים ששריר גדול = בטן קטנה ....... לבנות חשוב לשמור על הגזרה של הX , תסתכלי על הבנות שמוכרות דברים בערוץ הקניות ותראי שיש להם אלכסונים מפותחים מאוד ו% שומן נמוך אך אין להן גזרה...
-עדיין חשוב לעבוד על הTRANSERVUS ABDOMINIS שזה השריר שמכניס את הבטן פנימה , היה זמן שגם גברים עבדו עליו הרבה , מי שמכיר את פוזת הוואקום מתקופת הזהב של הBB

-עבודה של פלג גוף עליון:תחתון ביחס של 80:20.
סקווטים , דדליפטים , לג פרס , לאנגים וכל זה ... אם את עובדת בפיצול תעשי יום של שרשרת אחורית(תחת , האמסטרינג , כל זה) ויום של הקוודריצפס(ארבע ראשי)...
וגם לעבוד על התאומים אם הם לא מפותחים גנטית (יש מי שלא ירצו עלבוד עליהם כי הם מפותחים אצליהם מתרגלי רגליים והליכה)
חזרות , אם בא לך כ"כ על 20 חזרות זה בדר אבל אפשר גם לרדת לכיוון ה10.
גם מעניין אם יש בת בעולם הזה שלא נטלה אנדרוגנים ומיוזמתה עשתה סט widowmaker בסקווטים.......

-עבודה על פלג גוף עליון , פחות עבודה על ידיים ויותר על חגורת הכתפיים (חזה גב , כתפיים)
בתרגילים מורכבים.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט