צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-05-07, 14:21   #131
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
צ'אק נוריס אף פעם לא היה תלמיד של ברוס, נקודה. אני אוכיח את זה בעזרת מקורות יותר אמינים מוויקיפדיה.

ובשבילי להגיע למקום שנולדת בו לא נקרא להגר.

Before hitting it big as a movie star, he often trained with the martial arts world's biggest stars - many of whom would latter become celebrities in their own right, such as world karate champion Chuck Norris. Despite several misreported stories, Bruce was never Chuck's instructor. They trained together, often trading techniques and ideas, but never had a student-teacher relationship. - bruceleedivinewind.com

תקרא את זה בכל מקום שתרצה. אולי אתה מתבלבל עם פומיו דמורה, שהיה המורה של שניהם לשימוש בנשק קר במשך תקופה מסויימת. ואל תגיד לי יום טוב כמו איזה מתלהב אחד. מביא לי עובדות מהוויקיפדיה הישראלית הליצן הזה... אפילו בוויקיפדיה ה"נורמלית" אין את זה. אז די לחפור שאתה יודע...
אחלה מידע..
אבל תגיד מה שתגיד הוא לימד אותו כמה דברים על לחימה שצ'אק נוריס די שמח להתנסות בזה.. דרכי לחימה שברוס פשוט ידע וצ'אק נוריס פשוט יישם את זה.. כך אפשר להגיד בקטנה שצ'אק היה מיני תלמיד בו נגיד ככה, כי כשלומדים משהו אפילו הכי קטן מבנאדם כלשהו זה אומר שלמדת ממנו משהו.. צ'אק נוריס היה אלוף ארה"ב באמנות הלחימה קראטה, אבל היה לו חוסר ידע בלחימה שברוס התמחה בה.. ולי פשוט לימד אותו כמה דרכים.. צ'אק נוריס אמר בעצמו כמה פעמים בראיונות של דוקומנטרי שהוא למד רבות מברוס..
לגבי ההגעה שלו לארה"ב בצעירותו.. הייתה לו אזרחות אמריקאית כי נולד שם.. אבל היה סיני לכל דבר, הוא היה חי שם זמן רב.. הוא לא היה בטוח שיש לו אזרחות אמריקאית בשל צעירותו, ואביו חשף בפניו את זה ושלח אותו לארה"ב למכרים ותיקים שלו שיחיה איתם תקופה מסויימת..
לא יודע מה להגיד לך היגר לא היגר.. הוא עבר מארץ המקור שלו לארץ זרה בעיניו, מבחינת האמריקאים בהתחלה הם לא חיבקו אותו בנגיד ככה כאשר הגיע לארה"ב היה לו די קשה עם הזהות שלו בהתחלה כסיני בארה"ב למרות האזרחות האמריקאית שלו.. הוא נחשב בהתחלה בעיני האמריקאים כמהגר..
אני לא חופר שאני יודע חחח.. אני פשוט יודע, ראיתי המון סרטי דוקו על ברוס לי כל הסרטים שלו.. אז בסדר נדייק רק בשבילך "צ'אק נוריס לא היה תלמיד של ברוס לי" פשוט לקח מברוס כל מיני דרכים ושיטות קטנות ויישם אותן לעצמו ואפילו השתמש בהן בסרטים ובקטעי וידיאו והוא אמר זאת בעצמו..
ונדייק גם שהוא לא "היגר" הוא חזר למולדתו אם ככה אתה רוצה שזה יישמע.. זה מצחיק כי המקור שלו הוא סין.. נגיד נולדתי בספרד ובגיל שנה עליתי לישראל כי המקור שלי הוא יהודי חייתי פה את כל ילדותי ונעוריי ובגיל 19 אני רוצה לחזור לספרד.. הספרדים יגידו שהיגרתי מישראל לספרד למרות שנולדתי שם.. זה סתם דוגמא..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט