19-05-07, 09:41
|
|
משתמש ותיק
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gtr2555
למה בדיוק לא ב-BB.COM? לדעתי אחרי שכל כך הרבה אנשים השתמשו בזה ויש גם פוסטים עם תמונות של התוצאות אז למה שאני לא אאמין שזה עובד. אני צריך גם להוריד את השומן וגם לפתח את החזה.
קשה לי להסביר את עצמי בעברית, אני מקווה שאתה יודע אנגלית...
I know everyone always goes on about how there's no such thing as spot reduction. But this stuff appears to actually work. It's a topical cream that contains Yohimbine as it's main ingredient which works by blocking the alpha-adrenergic receptors(alpha 2-adrenergic inhibition increases lipolysis from fat cells). This cream doesn't decrease the fat in these specific areas, it simply helps the body breakdown the fat cells quicker. When your body is in calorie-deficit it uses fat(and muscle tissue) for energy. Blocking alpha-adrenergic receptors causes your body to burn fat more readily. So, in effect, The fat cells where this cream is applied breakdown quicker. There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this.
|
כן, במיקרה אני יודע קצת" אנגלית אני חיי בארה"ב 8 שנים....
אם תראה מה הוא רשם בסוף- "There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this"--- מה שאומר שזה בולשיט ואם הוא היה מביא את ה"מחקרים" הייתה רואה שהם בבעלות החברה המייצרת את המוצר...
דבר שני - יש בחור שאני מכיר שעובד ב BB.COM והם משלמים ב"התבות" להרבה אנשים בכדי שיכתבו בפורומים על מוצרים מסויימים.... ודבר אחרון זה לא ישראל ואתה לא יודע אם בעל הביקורת הוא "טבעי" מה שמשנה את כל פני המישחק ביחס לשריפת שומן...
סליחה שאני מקיז את חלומך...אבל צריך להיות מציותיים ובטח שלא לפזר כסף סתם....
|
|
|