צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-05-07, 05:30   #39
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
לא intermediate, אלא intermittent. אוף, יבוא יום ואני אקרא את כל המחקרים שיש לי באוסף

chivas, אני רוצה שתתייחס להודעה הקודמת שלי. בייחוד לWarrior Diet.
למרות שמר. Ori Hofmekler מנסה להציג את רעיונותיו - (שבעצמו הוא אומר שלא נוסו מעבדתית אבל הוא מקווה שיוכחו בקרוב), בתור משהו מהפכני, לא פעם שמעתי\ קראתי על אנשים שניסו לעבוד בשיטות CFT להגברת האינדורנס אבל אף אחד מה-BB שאני מכיר לא מישתמש בשיטה זאת. הוא טוען שהגוף שומר בסביבות פי 10 קליקוגן ממה שאנחנו חושבים, וכאשר אתה מושך את זמני הרעב אתה בעצם מעלה את הרגישות לאינסולין ובכך את סינטוז החלבונים לרמות גבוהות בהרבה ממה שהגוף היה רגיל בתיזמוני ארוחות קצרות ובכך אתה יכול לאכול בסביבות 30% פחות ולקבל את אותו סינטוס חלבונים....
הוא כן מאמין בחלוקת 6 ארוחות ביום, אבל חשוב לו לישבור בדיאטה שלו את מוסכמות המושגים overeat & undereat , בכל מיקרה אני קראתי לא פעם את הטורים שלו ב PLAYBOY ו Penthouse והניסיון שיש לו מבחינת להביא את הגוף לאקסטרים לא בא בכדי, הוא היה ב NAVY SEALS ושם בדומה לשיטות עבר בצבא האדום הביאו את הגוף לקיצוניות באינדורנס ותזונה בכדי לחסן את הגוף ולהרגיל אותו למצבים אלה... הוא אומר בעצמו שחוץ מהארוחה הגדולה ביום הוא דוחף מספר מנות חלבון במשך היום...! אני שוב לא חושב שזאת שיטה טובה ל BB מקצועיים למרות שהוא טוען שכן...הוא אומר ששינוי האינסטיקט - רצון לאכול במשך היום יביא לאחר זמן מה לאורך חיים והגוף\ המוח לא ידרוש את הארוחות האלה... אישית אני לא רואה איך אני אוכל ארוחה ללא הגבלה בלילה לפני השינה ועדיין יצליח לישון כמו שצריך... ואני כן פתוח לדברים\טזות חדשות MR. גל T. אבל כרגע בתוכניותי לעתיד הקרוב אין מקום לשינוי כזה קיצוני...אולי מאוחר יותר...

*** אגב לא זוכר מי ענה לי לא מיזמן בקשר לאימון אירובי על בטן ריקה להגברת מטאבוליזם וניוד שומן?!?!- אבל Ori Hofmekler דוגל בשיטה הזאת ומבחינתו זה דבר מוחך....
chivas90210 מנותק   הגב עם ציטוט