צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-10-06, 00:14   #8
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

תודה לכולם על התגובות ....באמת גרמתם לי להרגיש חום בלב וזה טוב שחברי הפורום פה מפרגנים אחד לשני ורק שתדעו לכם שכולכם אחד אחד הבאתם לי מוטיבציה

"בודי בילדר"
תשמע אחי אתה הבאתה לי הכי הרבה מוטיבציה ואני מודה לך מאוד..אני בחיטוב נכון אני לא על אחוז שומן גבוה כמו שאתה קורא לי "שמן" אבל בוא נגיד שיש לי עוד מה לשרוף ויש לי אחוז יחסית גדול של נוזלים בגוף...התמונות שראיתה פה אלה סתם תמונות שצלמתי את עצמי מתוך שיעמום לפני כמה ימים...ורציתי לשתף פה את חברי הפורום שיראו איך אני ניראה ויתנו לי את דעתכם ויגידו לי מה אפשר לשפר ...בכל מקרה הייתי מאוד רוצה שאתה תעלה תמונות לאתר ולא תעלה תמונות של אנשים אחרים שתמצא בגוגל ונעשה השוואות בין התמונות שלך לתמונות שלי וניראה מה כולם פה יגידו סבבה?לידיעתך אני מכין את עצמי לקראת התחרות ב 2007 שיש עוד הרבה זמן עד אליה ואלוהים גדול אבל עדין אני מבטיח להפתיע שם.אם תשאל אנשים שמכירים אותי אישית מבינהם גיל גרנות שהוא זה שנותן לי תפריטים ותוכנית אימונים הייתה יכול לשאול אותם מה הרמה שלי וכמה אני התקדמתי אז רק כדי להוכיך לך שאתה 0 מאופס אני עכשיו מעלה תמונה ישנה שלי לפני שהתחלתי פיתוח גוף

http://img48.imageshack.us/img48/3617/5624cm3.jpg

אנשים זה אני לפניי שנתיים תיראו איזה שינויי עברתי ותעשו השוואות ותיראו מה אני עשיתי עד עכשיו בישביל להגיע לאן שהגעתי ותסתכלו על בודי בילדר שהוא בטח סתם חבר מפורום מתחרה או שחיף קטן שמשעמם לו ומחפש לריב אם כולם..

תודה שוב לכולם

גלעד
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט