צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-05-07, 20:00   #17
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
אם ואם ואם... אין כיום אף מפתח גוף בארצנו הקטנטונת שמסוגל, או שיהיה מסוגל בעתיד הקרוב-רחוק, להתחרות עם הגדולים באמת. נקודה. הענף פה חובבני ועד שלא יחל שינוי דרסטי בניהול, בהשקעה ובהסתכלות על הענף, לא יהיה פה שום שינוי. היחיד ש"דיגדג" את הטופ היה האנה, אבל גם הוא מסונטל וגם חסר לו פלג גוף תחתון. לכן גם לא היה לו כרטיס מקצוען.

אני משוכנע שהרבה יתרעמו מההודעה הזאת, אבל אין מה לעשות - זוהי האמת.
קודם כל אני מעריך את ההודעה שלך שאתה ככה אומר את מה שבאמת אתה חושב ולא מחרטט אחי אבל תרשה לי להגיב לך,
דבר ראשון ועוד איך יצאו אנשים מישראל שיכולים והגיעו!לרמה בין לאומית!
מה אם שגיא קלב וליאור גולדשטיין תמונות שלהם ראיתה?ובקשר למה שאמרתה על אלי האנה סינטול או לא הבן אדם זכה מר עולם 3 פעמים ואני חושב שאנשים מחשיבים אותו למקצוען בלי קשר לכרטיס מטופש אני אישית חושב שהוא אחד הבודיבילדרים המצליחים ביותר שקיימים ומגיע לו הרבה כבוד על ההשקעה שלו.
ובהשוואה לארצות הברית או לאירופה נכון אנחנו קצת התעוררנו רק בזמן האחרון אבל עדין אנחנו עוד נגיע לקצב שלהם ובזכות אלי האנה שמקדם את התחום בארץ בצורא הכי טובה שיש עוד נוכיח לכולם כמה ישראל תותחית

ד"א קבל תמונה של ליאור גולדשטיין מלפני כמה שנים שלא תגיד לי שזאת לא רמה בין לאומית...שלא לדבר שהבן אדם ממשיך להיתאמן ולהשקיע ותצחקו עד מחר אני חושב שאחד כמוהו יכול להרשות לעצמו יום אחד להתחרה באולימפיה

שבת שלום
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט