צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-05-07, 16:04   #20
AAA
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eumail20000
דווקא אני מכיר הרבה שוטרים סוסים.
אל תהיה בהלם מההודעה שלי. מה חשבת שהצבא לא יודע שהיח' הכי חשובות שלו הם יחידות העילית.
לא חוסכים עליהם אגורה תאמין לי אפילו להיפך והם כולם שם סוסים ובכושר שיא. התאמנתי איתם בסדיר בכל מיני תרגילים והם פשוט בנויים לתלפיות.
מסכים איתך שצריך להתחיל להביא לצבא טבחים מקצועיים ולא סתם ערסים שרוצים לעשות שבוע שבוע.
במטבח הצהלי יש מכל טוב , הטבחים הם שהורסים את האוכל.
LOL בקשר לטבחים. אתה צודק, תדע לך אבל שאצלנו יש טבחים אזרחיים ועדיין האוכל מלא בשמן, צריך להביא את רוני קולמן כנראה שיבשל להם ארוחות, תאמין לי אם זה קורה אני חותם קבע! חח... אגב בקשר לשוטרים, 70% מהם בעלי כרס ושמנים, אני אומר לך! אני רואה מאות כל יום כי אני עובד איתם...

לא שמתי לב שמדובר ביחידה מובחרת, האמת. הופתעתי כי חשבתי שמדובר בגדודים הרגילים. בקיצור יש הרבה פאקים בצבא, ובא נקווה שאשכנזי יעשה שינוי בכל המערך הצבאי בכל הנושא של הכושר הגופני והתזונה של החיילים כי מפה זה מתחיל. לא אכפת לי שאני אצטרך לשלם יותר מיסים כשאהיה אזרח ואני בטוח שלא אכפת להורים שלי לשלם עוד מיסים, העיקר שיפתחו את החדרי כושר בבסיסים, לא רק לחיל האוויר מותר להנות מחדרי כושר מקצועיים. לדעתי עדיף להשקיע בחדר כושר מאשר שק"ם שרק מוכרים בו בורקסים ושטויות ורק פוגעים בבריאות החיילים ובאותו זמן עושים כסף...
AAA מנותק   הגב עם ציטוט