ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA
אני בהלם מההודעה שלך, אבל זה חייל בודד, אני מדבר על להפוך פלוגות שלמות לאנשים סוסים אם רק הקצינים הבכירים והאנשים שמקבלים את ההחלטות במדינה הזאת היו קצת יותר מודעים ולומדים את כל עקרונות האימון הגופני ועקרונות התזונה הנכונה, מה שעושים בצה"ל לחיילים זה ביזיון, הם מצפים מהחיילים להיות אנשים בריאים ונותנים להם אוכל מלא בשמן... אני לא אשכח את הארוחה הראשונה שלי בבקו"ם היה איתי עוד בודיבילדר, לא נגענו בצלחת, לא יכולתי... מצידי להישאר רעב... בטירונות בכלל הדרדרתי ואכלתי כל היום לחם לבן ומרחתי בשוקולד והארוחת ערב שלי הייתה צלחת קוקסקוס... בלי חלבון אפילו...רק פחמימות... לא אומר למזלי, אבל אני פרופיל 45 בגלל מחלת עור ובשל כך אני ג'ובניק שחוזר כל יום הבייתה (אבל לא מהקרייה  )... אגב אני משרת במשטרה כחולה ושם בדיוק אותו דבר, ושם המצב יותר קשה, תראו כמה שוטרים שמנים יש! פשוט ביזיון..
|
דווקא אני מכיר הרבה שוטרים סוסים.
אל תהיה בהלם מההודעה שלי. מה חשבת שהצבא לא יודע שהיח' הכי חשובות שלו הם יחידות העילית.
לא חוסכים עליהם אגורה תאמין לי אפילו להיפך והם כולם שם סוסים ובכושר שיא. התאמנתי איתם בסדיר בכל מיני תרגילים והם פשוט בנויים לתלפיות.
מסכים איתך שצריך להתחיל להביא לצבא טבחים מקצועיים ולא סתם ערסים שרוצים לעשות שבוע שבוע.
במטבח הצהלי יש מכל טוב , הטבחים הם שהורסים את האוכל.