צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-05-07, 16:11   #137
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שיאוווווווו הזכרתה לי אוטובוסים!
לפני שנה וחצי נסעתי באוטובוס אם חברים לנופש בצפון קיצור היה חסר לחבר שלי 25 אגורות מסכנות אז הנהג בא אליו ביציאה כזאת
"תארגן 25 אגורות או שתירד עכשיו מהאוטובוס" חחחחחחחחחחחחחחחחחח
למרות שלא ממיזמן יצא לי להיות אם נהג האוטובוס הכי מטורף בעולם באמצע הנסיעה אמר יאלה כולם החוצא כוס עמק אני רוצה ללכת הבייתה עצר את האוטובוס באמצע רחוב רוטשילד בראשון ואמר כולם החוצא! חחחחחחחחחחח הוא היה עצבני ולפני זה כל אחד שעולה לאוטובוס קיבל הערה אני איך שעליתי ישר צחקתי לו בפנים הוא עושה לי "מה מה אתה שמח חיים בזבל אתה שמח"

חחח החיים שלו בזבל ......טוב נו....הוא נהג אוטובוס אתה יודע איזה סיוט זה לנסוע כל יום שעותתתתת וכל יום במשך שנים את אותו מסלול.....כואב לי הראש מלחשוב על זה...=[

זה הזכיר לי את הקמצנים ...חח אני תמיד מכרטס על חברים שחסר להם כירטוס וגם כאלה שהם לא ממש חברים..(כי אנחנו נוסעים לבית ספר באוטובוס..) עכשיו לי כבר נגמרו הכרטוסים ונישאר לי רק ליום אחרי וזהווווו כי אני תמיד מכרטס על מי שנגמר לו...(מי שמבקש...) ופעם אחת חבר שלי ביקש מחבר אחר והוא אומר אין לי הולך ומכרטוס על עצמוץץץאז חבר שלי אומר לו נוווו אבל הינה יש לך והוא שותקקק!!! ובסוף אני כירטסתי עליו וביום אחרי הלכתי עם חבר שלי ברגלללל(זה 5 ק"מ קמנו שעהה יותר מוקדם..) אוףףף גם כן הקמצנות הזאתי!!
Logout מנותק   הגב עם ציטוט