צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-10-06, 16:30   #18
אליאב
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 1,538
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sojgoon
אלון יש לי שאלה..למה הם אף פעם לא מדברים על סייקלים וזה..אם במילא כולם מודעים לכך שהם לוקחים מלא חומרים?
ולמה דוגמנים מפורסמים שיש להם גוף "יפה" בעניי רב האנשים במדינה אומרים שהם מרשים לעצמם לאכול הכל, ודוגמניות שאוכלות רק חסה אומרות שהם אוכלות הרבה, ו101 משפטים של מפורסמים למיניהם שטוענים שהם לא עושים הרבה ומגיעים רחוק.

ככה זה אחי, הוא רוצה להראות שהוא ענק בגלל האוכל והתוספי מזון (גימיק של פרסום לספונסרים שלו על הדרך שהתוספי מזון יעשו אותך ענק מה שזה לא בדיוק ככה במציאות ורב הגודל שלו זה בגלל הסקיילים המטורפים שהוא לוקח).

הוא לא יכתוב: תשמעו חברים, אם תאכלו הרבה ותקחו תוספי מזון תגדלו אבל לא תראו כמוני, כי חייב סקיילים מטורפים בשביל זה - כי זה יפגע בפרנסה של הספונסרים שלו, אנשים רוצים לפעמים להגיע לגודל שלו דרך תוספי מזון ותזונה נכונה ולא מבינים שזה בלתי אפשרי.

זה דעתי כן... יכול מאוד להיות שאני טועה, והוא פשוט לא מפרסם כי זה לא חוקי - או כי לא בא לו.
אליאב מנותק   הגב עם ציטוט