צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-05-07, 18:16   #9
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אני לא חושב שצריכים למדוד על הגרם [כמו שאמרתי- אני לא אתקטנן על עלה חסה]. אני הולך באחת משתי גישות: או שאני מתחשב בזה מראש וכותב הכל בתפריט, או שאני מראש עושה תפריט עם פחות קלוריות ומשאיר רווח שישמש בערך לירקות שאני אצרוך במהלך היום.

לא הבנתי כל כך את העניין של כמה הגוף משקיע בעיכול של ירק. בירקות כמו בכל דבר אחר יש פחמימות, חלבון ושומן ועבור כל אחד מאבות המזון יש Tef מוגדר. בירקות יש יותר סיבים, שיכולים למנוע חלק מספיגת הקלוריות, אבל לא בכמות אדירה. לא הייתי מסתמך על זה.
מסכים עם שתי הגישות שלך, משה.

אני מראש שם אזור השלוש מנות ירק בכל ארוחה. But with god as my witness, If i sin to a caloric surplus due to Veggi consumption, i won't shed a tear.

בקשר להשקעה בעיכול, יש את האלמנט של הסיבים שציינת, אמת. ויש את ההשקעה של מערכת העיכול בעיכול הירקות. זה הכי סיבים, נוזלים וכ'ו. לפי מאמר שקראתי מתישהו (אל תבקש רפרנטים, אני אומר מראש, אני לא מדבר על דברים שאני לא מבין בהם, לכן אני לא פוצה את הפה שלי על תכניות אימון, לדוגמא, כי אני לא מבין בזה יותר מדי, רק על דברים שקראתי ממאמרים עמוסי סימוכין, אבל אני גרוע בלשחזר את הצעדים שלי.....) הגוף משקיע בעיכול ירקות, כמעט כמו הערך הקלורי שלהם עצמם, ולפעמים יותר. ככה שבין זה, התרומה לשובע והערך הקלורי האפסי, אני לא חושב שבהנחה שאתה רעב ותוסיף לתזונה שלך מלפפון אחד, Hell, אפילו שבעה, זה מה שישפיע.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט