ציטוט:
פורסם במקור על ידי Meir787
נראה לך ? כל האומנות שסגל משתמש בה מצוצה מהאצבע ובחיים לא תוכל ליישם אותה בחיים. סטיבן סגל בנאדם ענקי, חזק, מהיר - אבל האומנות שהוא שולט בה פשוט לא יעילה...
|
אל תדבר שטויות אחי, האמנות יעילה מאוד, זה איקידו, צריך למעלה מ 7 שנים של נסיון, וזה באמת אמנות יעילה..
לגבי ברוס לי, לכל מי שתהה איך מת, הוא חזר מצילומים של הסרט משחק המוות לביתו הוא חש כאבי ראש, לקח כדור שלא ברור איזה ומה בדיוק אירע שם. פשוט לקח והתמוטט, הגיעו כמה אנשים שמכירים אותו אישית וכשהזעיקו את האמבולנס הוא כבר מת.. זה מוות טרגי..
השם המלא של ברוס לי הוא - ברוס ג'ון פאן לי הוא התחיל לשחק בסרטים עוד כשהיה ילד, כשהיה נער הוא זכה בתחרות של ריקודי צ'צ'צ'ה ואחר כך למדריך לריקודים.. לאחר מכן בשנות ה20 לחייו היגר לארה"ב ללימודי פילוסופיה.. עם הזמן התחיל ללמד את האמנות קונג פו, והחל להתפרסם ולמעשה הוא זה שהביא את הקונג פו למערב, בין התלמידים שלו היה קרים עבדול ג'באר, צ'אק נוריס ועוד שחקנים מפורסמים לאותם זמנים.
הוא פיתח שיטת קונג פו משלו, בין הסוגים היה "דרך האגרוף הבולם"
הוא כתב כמה וכמה ספרים, ועשה סרטים די טובים אחד הסרטים המצליחים שלו היה "הדרקון" וזה הוא הסרט היחיד שנכנס להוליווד מכל סרטיו של ברוס לי..
היעילות שהוא הפיק מהשיטת לחימה שהוא פיתח הייתה מאוד טובה, ויש אנשים בארה"ב שלומדים זאת עד היום..