ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אחי דיי, אמרת שטות אל תצא יותר גרוע ממה שיצאת. נו באמת, שכיבות סמיכה מתח ומקבילים בשביל אירובי? כל המטרה באירובי היא לשמור על דופק גבוה ללא הפסקה, ואני באמת לא מכיר מישו כמו שמשה אמר שמסוגל לעשות את הדברים האלה במשך חצי שעה רצופה.
|
לא אמרתי שטות.
שים לב שמשה ערך את הודעתו האחרונה והספקתי לקרוא מה שהיה כתוב, ואני לא יענה לו כי באמת שלא באתי לריב פה. באתי להשכיל וללמוד כמה שיותר מן האנשים החכמים שיש פה.
וזה שאתה נעול על ישראלבודי..... לא נורא
וכשבאים לפה עם תוכנית אימונים FBW 3 פעמים בשבוע, אז אנשי הABCDEFG לא נופלים עליהם...
מה קרה, בגלל שלהם יש ציטוט חכם בחתימה ומספר הודעות חמש ספרתי עושה אותם יותר חכמים? כי לאט לאט מעכלים את זה שיש גישה חדשה לאימונים
אותו דבר פה, זה משהו חדש ואם הזמן יקבלו. תמיד יהיו תגליות ומאמרים חדשים (בעיקר בתחום הזה) שלאנשים יהיה קשה לקבל את זה
שים לב שברוב האשכולות שLEO פותח אנשים אומרים לו שהם לא מאמינים במה שהוא כותב. אנשים אוהבים שיגרה, לא רוצים משהו מהפכני וחדש, ומי שכן מאמין בחדש, נחשב מוזר.... משחר ההיסטוריה, תמיד אנשים שמצאו איזה תגלית היו נחשבים משוגעים ורק אחרי שהם היו מתים, היו מקבלים את הכבוד הראוי להם (לא בדקתי מקרה מקרה אבל בכללי זה ככה תמיד).
ובאמת שזה תגובה אחרונה שלי פה, חח זה ממכר