צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-05-07, 19:44   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל כמה שאלות מרוכזות [סליחה על הכותרת].

אוקיי אז כמה שאלות:
1. מה דעתכם על סאונה בכללי ואחרי אימון בפרט? יש הרבה דיעות שזה לא בריא אחרי אימון אבל בכללי [לא אחרי אימון] זה מצויין. בכל אופן, אני נוהג ללכת אחרי שחיה לסאונה, ורציתי לדעת האם אני גורם נזק לעצמי או שזה סבבה ואולי אפילו מומלץ. פשוט אני מכיר הרבה דיעות בנוגע לעיניין.

2. בנוגע לאירובי. אני חייב להסדיר את הסוגיה הזאת.
יש כ"כ הרבה דיעות בנוגע לעיניין - לעשות אירובי בבוקר על בטן ריקה, לעשות אירובי ישר אחרי אימון אנאירובי, לעשות אירובי בימים נפרדים - וואלה לא יודע, אני אישית רואה את ההיגיון רק מאחורי האירובי ישר אחרי האנאירובי, אבל עדיין הרבה מאוד מפתחי גוף תומכים בדרכים האחרות. מה דעתכם??
תפרידו את התשובה בבקשה בהתייחסות למאסה מצד אחד ולחיטוב מצד שני.

3. שחיה כפיתוח סיבולת לב ריאה: בעיקרון אני לא יכול לרוץ [בעיה ברגל] אבל אני מאוד רוצה לפתח סיבולת לב ריאה, אז מצאתי לעצמי ספורט שהוא גם מאוד מהנה וגם אמור לפתח סיבולת לב ריאה. בעיקרון אני אומר "אמור לפתח" כי מצד אחד הרבה אומרים ש"אין ספורט שמפתח את הסיבולת לב ריאה יותר מאשר שחיה", אבל מצד שני אני חושב על זה - וואלה אם אני אשחה הרבה, האם יכולת הריצה שלי תשתפר?? אשכרה אם אני רץ לדוג' עכשיו 12 דקות 2000 [סתם זרקתי מספר], אחרי חודשים מפרכים של שחיה אני פתאום אוכל לרוץ ב8 דק'?

תודה מראש ומצטער על הכותרת הלא אינפורמטיבית, לא מצאתי משהו אחר.

סוף שבוע נהדר ושבת שלום!
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט