צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-05-07, 13:22   #2
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
תנווווו פה את הפאדיחה הכי גדולה שלכם, ואני מקווה שאני לא ירשום פה בתור פאדיחה את הייבוש שתעשו לי אם לא תרשמו פה פאדיחות ואל תשחקו אותה כאילו אין לכם חחחחח....

אני יתחיל:

פדיחהה מאוד לא נעימה שקרתה לי פעם אחת שלחתי SMS לחבר שלי

"אלון יא ראש זין תתקשר אליי יש ליי זיון אחושרמוטהה לארגן לנו"

אחרי 2 דקות מתקשרת אליי אמא שלו שהיא מחזיקה ממני ילד טוב אחד כזה שלא מקלל שלא עושה שטויות חח והיא די אהבה אותיי אמא שלו התקשרה אליי ועושה לי:

"דניאל, אני הופתעתיי ממך לרעה מההודעה ששלחת לאלון, אצלנו בבית לא מדברים ככה ולא מקבלים את זה, אני מקווה שאתם לא מדברים ככה בחבר'ה שלכםם כל הזמן......" בקיצורר לא זוכר את כל השיחהה אבל היא זיינה לי ת'שכלל איזה חציי שעהה שבמשך השיחה כוליי אדוםםם כזההה ומרגיש הכי פדיחה בעולם אני כזה עונה לה:

"אני מצטערר, לא התכוונתיי"

בקיצורר עד היום אני לא מתקרב לבית שלו שאני לא יראה את אמא שלו בטעות חחחחחחחח:cry_1:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי באמת פאדיחה עצבנית לי יש גם משהו ישלי ילדה בכיתה עם זיפים חח ממש זיפים בן הדברים המגעילים קיצר היה לנו איזה משהו מעפן כזה שצריכים לבחור את כוסית השנה סטייליסטית השנה וכל מיני כאלה קיצר אני בא לחברים שלי יאללה כוסית השנה רינת ואז כזה כולם רגע מה השם משפחה שלה ואני כזה רינת זיפים רשמנו בפתקים רינת זיפים חח קיצר בטעות השארנו חלק מהפתקים על השולחן והיא גילתה ובכתה טוב נו לפחות היא הבינה תרמז והתגלחה אחרי זה
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט