צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-05-07, 20:08   #12
damn
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 808
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
מה הקשר ללחיות באיטליה?

באיטליה נהנים מכדורגל, יותר נכון יש ממה להנות, יש שחקנים אדירים, יש ניהול יש הכל. זה שמוג'י האפס הזה עשה כמה קומבינות עם שופטים לא מוריד מהאיכות של הליגה האיטלקית (שבעונה הבאה תהיה איכותית ביותר).

גבר, אין טעם שתמשיך להתכחש למציאות, הכדורגל פה מגעיל וחובבני, רמת הכדורגל עצמה היא בדיחה (למעט מספר קבוצות שלפעמים מציגות יופי של כדורגל, אבל בכללי זה בדיחה), וכן האיצטדיונים פה על הפנים, 2-3 איצטדיונים טובים לא יצליחו לעוות את המציאות.

הכדורגל פה לא יתקדם על שיחליטו להשקיע בו במקום לזיין ת'מוח כל היום על מה כן רוצים, או לא רוצים לעשות.



וכמו שאנטון אמר, כולה אליפות של מסכנה של ליגת העל. אני שם לב שכל העונה אף אחד פה לא נהנה מהכדורגל (כי בתאכלס אין גם מה להנות ממנו), אנשים רק רבים במגרשים, אנשים רק מחפשים על מה לריב ולקלל, זה לא כדורגל. כדורגל איכותי זה אנגליה, ספרד, איטליה, גרמניה. אתה אשכרה רואה אוהדים שבאים להנות (לרוב, תמיד יש יוצאים מן הכלל).


יאלה תמשיכו להנות בבועה שלכם אחים!
צודק ב100%, בית"ר נתנה אליפות מגעילה.
אני אוהד של מכבי ת"א וגם לנו, לא הגיע המקום ה2.

יש רק 3 קבוצות בליגת העל שאהבתי את הכדורגל שלהן.
כפ"ס, הרצליה ואשדוד.

ליגה ממש מגעילה, התאחדות מושחטת.
יאללה מילאן!!!
__________________
Carbs are for PUSSIES.

בא לי לאכול אסטרואידים!
damn מנותק   הגב עם ציטוט