נמרוד, שלום.
אני לא מסכים עם האמרה שלך לחלוטין, אבל זאת דעתי.
No pain no gain זה בדיוק הגישה שמביאה לפרנסתי... מצד אחד אני לא אתנגד להרוויח כסף ומצד שני אני ארצה לשמור על כך שלא תיפגע לא באימון ולא בגיבוש. אבל, כרגיל, האחלטה היא בידך.
כל מי שמרגיש צורך להתיעץ בפורום גם אם זה על כאב שבעינך לא חשוב, זכותו לעשות זאת.
אספר לך עוד משהו מעניין שאני רואה:
הפורום, אמור להיות מקום חינוכי. אנשים אמורים ללמוד אחד מהשני, מהפציעות ומהתשובות שלי ושל כל אחד מכם. ומשום מה, אני רואה שוב ושוב שזה לא קורה. אנשים ממשיכים בגישה של אימון ללא חימום, ללא מתיחות וללא שמירה על הגוף. כלומר, אני ממשיך לעשות כסף על חשבון אנשים שיש להם את האפשרות להתיעץ וללמוד אבל בוחרים שלא ללמוד... לא נורא.
אתמול הייתה תכנית מאוד נחמדה בערוץ 2 בנושא "תעשיית היופי". הפרק של אתמול נגע בשתי קצוות של נושא היופי בקרב גברים ונשים.
כפי שנשים מוכנות "למות מרעב" כדי להיות רזות, כך גברים (במיוחד אלו החסרי ביטחון גברי) מוכנים להרעיל את עצמם באימון יתר וסטרואידים כדי להיראות שרירי כמה שיותר...
אף פעם לא ראיתי מישהו שעושה כזאת השוואה, אבל זה דיי מתבקש.... לצערי, אין מספיק לאנשים בלהיראות בריא ובכושר... צריך להיראות "ענק" או "רזונת"....
סתם שיתפתי אתך בתכנית הזאת שהיתה בעיניי מאוד מעניינת.
אריאל.
|