צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-05-07, 21:03   #16
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
חח תיכול לפרט בבקשה לדעתך הפורמולות האלה זה חרטא?
האם זה חרטא או לא, אני לא יודע. אני לא ניסיתי אף אחת אז אין לי זכות דיבור.
מה גם, שלא בוצעו מחקרים על קריאטין אחר חוץ ממונו, כך שכל הקטע של ה"ספיגה" וכו' זה בגדר תאוריה בלבד, ואני לא יודע ביוכימיה אז אני לא יכול להגיד לך האם התאוריה נכונה או לא. מה שכן, זה שחברות תוספי מזון מאוד אוהבים להזכיר את הספיגה המשופרת [ולהתעלם מהעובדה שאפילו אם הספיגה משופרת, אפשר פשוט לקחת עוד קריאטין מונו, וזה ייצא יותר משתלם] וכו'.

חברות תוספי מזון אוהבות מאוד לשים בקריאטין מונו שלהם סוכר ענבים, גלוטמין ולהגיד שזה משפר ספיגה (זה לא...) ולמכור את זה במחיר מופקע.

אני אומר שאם אתה קונה תוסף מזון, אתה צריך לשאול את עצמך "מה אני רוצה מהתוסף הזה".
אם אתה רוצה קריאטין, שיעשה את כל מה שקריאטין עושה (מביא יותר כוח, תורם לעליה במסת שריר, מביא נפח לשריר וכו') אז עדיף לנסות קריאטין מונו פשוט.
אם אתה רוצה עוד קלוריות, או עוד חומצות אמינו(אני לא בטוח שזה כזה משפר ביצועים לעומת חלבון רגיל) עדיף שתקנה אותם בנפרד כי זה תמיד ייצא יותר זול משאיזה חברה תערבב את זה ותמכור לך.

יכול להיות שכל הקריאטינים המשופרים הם באמת טובים ומגניבים, כי בחלקם שמים רכיבים סודיים.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט