צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-05-07, 14:05   #8
keen12
חבר פעיל

הייתי בתחילת שנה במגמת אומנות(אח"כ עברתי למחשבים)
בכל מקרה, היינו צריכים להכין עבודה על פוליטיקה, אז לקחתי את השיר של אביב גפן "שיר התקווה" והכנסתי כמה שורות מתוכו..
הייתי חייב לעשות תצלום מסך בגלל שהתמונה המקורית שוקלת 3 מגה(מטעמי איכות ורזולוציה).. בכל מקרה זו היתה הגירסא הראשונה, היו לי עוד יחסית הרבה שיפורים לעשות אבל לא הספקתי כי עזבתי את המגמה.
לכל דבר קטן יש פה משמעות:
http://img145.imageshack.us/img145/9715/untitledon4.jpg
אז ככה, בחלק הראשון בצד ימין של התמונה רואים שדה נטוש ובתוכו מספר אנשים שצועדים, שחורים מקסיקנים ולבנים..
בצד השני בצד שמאל(למעלה) רואים מין שדה ושני אנשים שלוחצים ידיים, על השדה נעשה אפקט של חלום(בתמונה המקורית רואים יותר טוב) כדי שזה יראה כמו חלום.
בחלק התחתון של התמונה רואים אבא וילד בבית קברות, האבא מחזיק לילד את היד, הילד חצי שקוף(רוח רפאים) ומאחוריו יש מצבה, בתמונה הקטנה במצבה יש תמונה של חייל שזה כאילו הילד שנהרג, מלפניהם יש בור קבורה ובתוכו המון רובים(לא ברור בגירסא הזו), ואם שמים לב טוב האבא מחייך חיוך עצוב.
גם התמונה הזו באפקט של חלום כדי להדגיש את המצב שאינו קיים עדיין.
בעיקרון הייתי צריך לעשות שינויים קטנים בתמונה כדי לסיים את העבודה כמו:
- להדגיש את הרובים שלא כל כך ברורים
- להדגיש את הפנים של האבא ואת זה שהוא מחזיק לילד את היד
-לשלב את החלק העליון של התמונה טוב יותר זה לזה.
התכנון היה להדפיס את העבודה הזו בגודל ענקי, כמו שאתם רואים שלטי חוצות לפעמים?(לא האלה בגודל בניינים כמובן) אבל ממש ענקי, כדי שישימו לב גם לפרטים הקטנים(דוגמא:החיוך בפנים של האב, התמונה של החייל במצבה).
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט