ציטוט:
כשאני חושב על זה אני לפני גיוס (3 וחצי חודשים) וגם ככה יהרס לי כל העסק של העלייה במסה כשאני יהיה בצבא
|
עם אתה 3 חודש לפני גיוס אז המצב שלך לא מעודד כי עלייה טובה במסה זה לא צ'יק צ'ק, צריך זמן סבלנות והתמדה.
ציטוט:
השאלה שלי אם אני בכל זאת יתאמן כמו שכתבתי קודם (יום משקולות יומיים אחרי זה ריצה ואז יום למחרת עוד פעם משקולות) תהיה עלייה מסויימת בסת השריר?
|
אפשרי שתיהיה עלייה במסה, אבל תזכור שוב שאתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי תמיד, וביום שאתה תרוץ אתה תשרוף קלוריות ואתה תצטרך לדחוף עוד אוכל בשביל להשלים אותן.
ציטוט:
התזונה שלי דיי טובה ככה שמבחינת תזונה אני בסדר
|
נראה לי שאתה טועה פה, כמה שאתה חושב שאכלת הרבה ומספיק למעשה לא אכלת את הכמות המספקת, גם אני שההיתי מאוד מאוד רזה ההיתי בטוח שאני אוכל טוב ופשוט לא משמין בגלל החילוף החומרים המהיר, מה שנכון באמת שלא אכלתי מספיק, צריך לאכול לפחות 6-7 ארוחות טובות ביום ושכל ארוחה תכלול את כל אבות המזון, במידה ואין לך מספיק מקום אתה יכול לשלב גיינר שיעזור לך להשלים קלוריות לתפריט, לי זה עזר מאוד.
ציטוט:
רק אני צריך לדעת בוודאות מה בערך לאכול אחרי ריצה כדי שיתפרק כמה שפחות שריר
|
כפי שאמרתי עם תאכל טוב מאוד במהלך היום לא ישרף לך שום שריר גם אחרי פעילות אירובית.
ציטוט:
ואם צריך גם לאכול משהו לפני או שמספיק הארוחת צהריים שאכלתי שעתיים וחצי בערך לפנייה?
|
עם אכלת שעתיים וחצי לפני אז ההיתי ממליץ לך לאכול משהו קל לפני הפעילות כגון איזה פרי או שתיים או איזה יוגורט 3 אחוז שומן.
בהצלחה וחג שמח.