צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-05-07, 19:39   #13
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
שאלה..
מזה lcd אני לא יכול להפעיל אותו על טלווזיה רגילה ?

אמ סליחה על הבורות אבל מה יש בxbox360 חוץ מ-משחקים ?
אתה יכול להפעיל על טלויזיה רגילה הבעיה שזה יראה ממש אבל ממש מגעיל לעומת LCD, הרזלוציות הם אלו שמשחקות תפקיד בקונסולות החדשות , כנל ל XBOX 360 אם אין LCD עזוב לא שווה את הכסף אתה תתאכזב כי הקונסולה לא ממשת בכלל את הפוטנציאל שלה ואם אפשר לומר שזה 50% פחות ואני לא מגזים , תחפש בGOOGLE עשו פעם השוואה בין טלויזיה רגילה ל LCD לפלזמה כמובן שפלזמה זכתה כי היחס ניגודית שלה הוא הכי גבוה (1:10000 לפלזמה ממוצעת).
עכשיו בקשר ל XBOX 360 יש את ההורדות שלהם שאפשר לשחק ברשת עם שחקנים אחרים בכל מיני משחקים , יש להם את המערכת הפעלה המסריחה שלהם לעומת ה PS3 שעובד עם לינוקס , בכל מקרה בPS3 אין את הממשק של הXBOX שמבחינת המשתמש הרגיל והבסיסי ה XBOX מבחינת ממשק וחיפוש שחקנים ברשת יהיה נוח בהרבה יותר.
בXBOX כמו ב PS3 אפשר לראות דיסקים של DVD ו HD הקטע שPS3 תומך גם ב BLUE-RAY שזו בעצם הולכת להיות הטכנולוגיה העתידית וסרטים בקרוב יתחילו להיות מופצים על הדיסקים האלה ...
בעיקרון לדעתי 2 הדברים הם ביזבוז כסף מוחלט במיוחד אם קונים בארץ , אין משחקים בשיט הייתי מביא להם להתבשל על האש עוד שנה - שנה וחצי ואז לקנות גם המחירים יהיו סבירים יותר..
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט