ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
תקשיבו יש לי בעיה של עייפות באימונים, פעם זה היה בקטנה עכשיו זה ניהיה יותר רציני.
עכשיו בעיקרון הבעיה נפטרת אם אני לוקח קפאין (אני מאמין שגם אפדרין יסדר אותי).
אבל קפאין ואפדרין מורידים רגישות לאינסולין, ונניח אני במסה ואני רוצה לעלות רגישות לאינסולין (שגם ככה ברצפה אצלי בגלל גנטיקה).
יש איזה משהו שנותן מרץ שהוא לא מוריד את הרגישות לאינסולין?
או שהפתרון היחיד זה פחמימה פשוטה 10 דקות לפני האימון (כי 15 שעה לפני האימון היא תגרום לי לנפילת סוכר וזה).
יש לציין שלפני אימונים (בין 40 דקות ל80 דקות לפני אימון) אני אוכל ארוחה קטנה עם קצת חלבון וקצת פחמימה ו3 שעות לפני אימון ארוחה ענקית.
תה לא עוזר.
ומים הם לא בעיה, אני שותה הרבה ומסודר מהבחינה הזאת.
יש להם חומר פלא?
|
1. קניתי ספר של רפואת מחלות ובעיות קלות וקשות ע"י תזונה וצמחים וכ"ו... מבוסס על מחקרים בלבד ועל הרמב"ם (שהיה רופא חכם מאוד) בכל אופן אני דיפדפתי שם וראיתי כמה פתרונות לעייפות. דבר איתי על זה באי סי קיו.
2. קריאטין טהור לא בא בחשבון? יכול לעזור... (אפילו אם זה יעזור 50% תכלס ו-50% פסיכולוגי זה טוב מה אכפת לך...)
3. אתה עובד לפני אימון, זה לא הכי טוב, כי אתה מבזבז את האנרגיה שלך בעבודה (בהנחה שהיא פיזית ולא משרדית או עיונית) ובא לאימון אחרי עבודה פיזית. יכול להיות שזה גורם לך להרגיש קצת עייף.
4. אין חשיבות לארוחה מיד לפני אימון יש חשיבות לארוחה של שעה וחצי - שעתיים לפני אימון (הרי לוקח לאוכל זמן להתעכל בגוף מיד לפני אימון אין טעם שתאכל...) תקפיד על ארוחה יפה שעה וחצי - שעתיים לפני אימון גם אם זה לקחת איתך אוכל לעבודה - תאמין לי 5-10 דקות לאכול לא יפטרו אותך אם אתה טוב.
5. טבעי להיות קצת יותר עייף אחרי כמה תרגילים ולא להיות בדיוק כמו שהתחלת את האימון אתה במאמץ פיזי גבוהה וזה טוב, אתה לא תצליח להרים משקלים גבוהים לאורך כל האימון אתה מתלחש בצורה מינורית אבל מתחלש במהלך האימון... תנסה להתחיל אימון חזה (לדוגמא) עם דחיקה בשכיבה ואז בסוף שתסיים את התרגילים של החזה התרגיל האחרון שלך יהיה נגיד פרפר אתה תרים פחות מאשר שתתחיל את אימון החזה שלך בפרפר ואז תסיים את האימון בדחיקה בשכיבה. גם אם האימון של החזה יקח לך 15-20 דקות אתה עדיין תרגיש שאתה יכול להרים פחות בסוף ולא כמו בהתחלה - טבעי, נורמלי והגיוני.
בהצלחה לך ידידי.