ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
הצחקת אותי. מרוקן מפחממות? צריך 12 סטים של 15-20 חזרות כדי לרוקן שריר מפחממות. אני לא יודע... אבל האימון שלי לא נראה ככה בכלל. אתה עושה 12 סטים של סקוואט באימון? לא נראה לי... חוץ מזה, השימוש בשומן עולה עם הירידה בגליקוגן. אתה גם לא תעשה אירובי עצים אם אתה תהיה מדולל. אתה פשוט תהיה יותר מדי עייף וחלש.
פרי לא ייתן לך הקפצה גליקמית. אין מספיק עומס גליקמי, אם תאכל כמה פירות לפני האירובי אתה בטוח תקיא אותם. בפירות יש די הרבה פרוקטוז וסיבים, דבר שמעכב את העיכול ומקטין את הGI.
דבר שלישי, אני לא יודע מי המזוכיסט שעושה אימון אירובי אחרי אימון רגליים, בטח שלא אני.
אם אתה עושה אירובי אחרי אימון שאין בו רגליים, אז הגליקוגן ברגליים שלך מלא.
|
אני צורך איזור השישים גרם פחמימות ביום, ולפני האימון במהלך אותו היום, אולי שלושים.
פרי כן יתן הקפצה גליקמית, מאחר שהמדדים הגליקמים נבחנו על קיבה ריקה בצריכה כשלעצמה, של שלושים גרם. אני צורך איזור החמישים גרם תמרים אחרי אימון, בלי שום דבר ביחד עם זה. הרי לך הקפצה גליקמית. (בדקו תמרים עם קליפה, ככה שזה כבר במשוואה, יקירי).
ואני כן עושה אירובי אחרי אימון רגליים לכשל, מה גם שגליקוגן לא יתרוקן מהשרירים אפילו עם יותר ממה שפירטת, אלא מהכבד. וזה כבר לא גליקוגן נקודתי.... (ובאירובי אתה מזיז עוד איזורים חוץ מהרגליים, אם אתה רץ, לדוגמא).