צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-04-07, 17:50   #7
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
לא אתה לא מבין אותי
לגמרי בטח שאני רוצה ליגדול וכו אבל אותן חברות רומסות את כל העסקים הקטנים נכון שבארצות הברית יש יותר משפחות אבל הקטע הוא ששמה יכול אדם להתחיל מכלום ולהיות ביל גיטס
פה זה אפשרי אבל מאוד מאוד מאוד קשה
כי הן רומסות את כל העסקים הקטנים ויוצרות מונפול על כל חלק וחלק בשוק ככה שהכסף מגיע אליהם בכל מקרה
אני לא מדבר על הבנקים ואל על אני מדבר על העסקים הקטניםש רוצים ליגדול ולהיפתח

אתה מבין ?
כמובן שגם בארצות הברית מאוד קשה להתחיל מכלום ולהיות ביל גיטס
בחיאת איתי אח שלי אל תיצמד לקטנות סתכל על התמונה הגדולה
מה הקשר להצמד לקטנות?? אתה מדבר שטויות!!! מזה מונופול? בלעדיות על מכירה מסוימת, למשל בזק הייתה מונפול עד שHOT החלה למכור שירות טלפוני ביתי. זה מונופול. עכשיו, שרי אריסון היא מנהלת של מונופול?? לא, הרי יש עוד 100 חברות ספנות, ועוד 3 בנקים לפחות. סטפ ורטהריימר הוא בעל מונופול? לא! יש מלא חברות התכת מתכות, וחברות מכונות שתייה. וגם אם זה היה המונופול, החברה מתחייבת בעצם לפתח את המוצרים והיא בעלת אמצעים טובים יותר מהמדינה לרכוש מדע חדשני בתחום ולפתח אותו. שוב פעם אני שואל אותך, אילוא המשפחות האלה, אצל מי היה אל על? בנק פועלים? ישקר? וכו'? אצל משפחה אחרת, כי אם זה היה אצל הממשלה היינו קומוניסטים מטונפים והיינו נופלים ב89 יחד עם ברית המוצצות
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט