צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-10-06, 15:30   #33
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
קודם כל אם פגעתי בך אז סליחה זאת לא הייתה מטרתי .
אני לא מנסה למצוא חן בעיני אף אחד , זה אני וזוהי דעתי .
לגבי התחרות של Ifbb טעיתי רק בקטגוריה אחת בשיפוט שבה אמרת לי על החיבור שהיה למועדף עלייך ברגליים שמעיד על רגליים טובות יותר ואכן הצדקתי אותך ואני מצדיק אותך גם עכשיו בנושא זה .
שוב אני חושב שנרויח אם תיהיה פעיל בפורום שלנו .
אבל אני עדיין בדעה שלא היה מגיע לך לזכות בתחרות .
היה לך רגל עליונה מחוטבת יותר מלאביב זה נכון . חזה מעט עגול יותר משל אביב גם זה נכון . בשאר הדברים אביב היה גדול יותר ממך בלי שום קשר שאביב ואני התיידדנו לאחרונה הייתי כותב זאת בכל זאת .
אני לא רוצה להשתחצן אבל אני חושב שיש לי יידע בתחום פיתוח הגוף .
בתחרות ארנולד קלאסיק בשנים 1999 ובשנת 2000 שהייתי נוכח בקהל וישבתי בשורות הראשונות ניחשתי נכון את כל המקומות מי 1-6 .

שגיא גרשגורן ?
ביזיון לכתוב את השם הזה והוא לא דוגמא הוא בדיחה !רק גורע מכל אחד לציין את הבדיחה העצובה הזאת .
חג סוכות שמח לך האדמו"ר , שוב אם פגעתי בך אני מתנצל, שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. אולי ניפגש יום אחד על כוס חלבון ועם |"טייפ" מנהלים לראיון למדור כרטיסי ביקור .
לא שנפגעתי... אני אדם שמאוד אוהב את עצמו וקשה לפגוע בי אבל אפשר. פשוט התגובה שלך פנתה ישירות אלי(וזה נראה אישי) ולכן הרגשתי חייב להגיב. אתה יכל להתנצל רק על זה שפנית ישירות אלי ולא הבעת את דעתך לכלל. מקבל את התנצלותך.
למי ששאל מה זה "האדמור"? אז ככה:
שמי- אופיר בכרבן 30 ואני מטבריה.מדריך כושר כבר 5 שנים והשתתפתי ב-4 תחרויות עד היום.מתאמן מגיל 14 אך לא ברצף.(היו המון הפסקות ארוכות :cry_1: )מתאמן 4 שנים רצוף ללא שימוש בסטרואידים. משתמש רק 3 שנים בתוספי תזונה. ו"האדמור" זה כינוי שנתן לי חברי הטוב הניגרי.ולמה??? מצטער, זה נשאר בינינו! השם פשוט נתפס אז ככה זה יצא ונשאר.
לגבי שגיא גרשגורן:
א'- שגיא בחור באמת טוב.(אני לא מתכוון לגוף)
ב'- אני חושב שהבעיה העיקרית שלו זה שהוא לא יוצא לאוף סיזן ולכן לא רואים אצלו התקדמות משנה לשנה.(לפעמים אפילו רואים שינויים לרעה)
ג'- קחו דוגמא-שגיא ניצח את הניגרי במר צפון 2004 ,הוא הגיע רביעי והניגרי חמישי ואני הייתי שלישי. ושימו לב למהפך שקרה בתחרות האחרונה...הניגרי היה מודע לחולשות שלו ולקח את עצמו חזק בידיים והגיע להשגים מרשימים.(מה ששגיא לא עשה) ופשוט השאיר את שגיא מאחור.
המשך יום טוב לכולכם אני פשוט חייב לאכול משהו
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט