אתה יכול לעשות פולי עליון, מה שנוח לך. בדרך כלל אנשים פשוט מעדיפים מתח.
בחרתי טווח חזרות גבוה, כי באותו יום שהכנסתי את המתח, זה אמור להיות יום "קל". אם תשים לב בפרטים של התוכנית, הסקוואט שאתה מבצע ביום הזה (יום שלישי) הוא קל יותר ב-10%-20% מאשר הסקוואט של יום ראשון באותו שבוע (שני הסטים האחרונים הם למעשה אותו משקל כמו הסט השלישי ביום ראשון), גם תנועת הלחיצה היא קלה יותר (לחיצת כתפיים במקום לחיצת חזה), רק הדד ליפט נשאר כבד.
כן.
זה נראה לך קצר כי יש מעט תרגילים, אבל אל תשכח שמדובר כאן ב-5 סטים לכל תרגיל. לפני שאני מגיע לסט האחרון שלי בכל תרגיל, אני נח בערך 5 דקות. רק התרגילים הבסיסיים בלי תרגילי העזר לוקחים לי בערך 60 דקות. עם תרגילי העזר אני יכול להגיע עד לשעה וחצי, במיוחד אם החדר כושר עמוס וצריך לחכות שעה לבנצ' פרס.
כן, זה בדיוק ככה. שבוע 1 שלך יהיה כמו שרשמת, 92.5 קילו ל-5 חזרות, יום חמישי 95 קילו ל-3 חזרות, ואז יום ראשון 95 ל-5 חזרות.
השיאים האישיים אכן יתחילו רק מהשבוע ה-4. הסיבה לכך שאתה מקדיש חודש שלם רק בשביל לבנות את המשקלים עד ל-PR הנוכחי שלך, היא כדי ליצור סכמת התקדמות כלשהיא שהגוף יוכל להתרגל אליה. אם תתחיל ישר ממשקלי השיא שלך, אתה תתקע מאוד מהר. זה מבאס אני יודע, זה כאילו לשרוף סתם חודש, אבל זה משתלם בסופו של דבר. זה גם מאוד נוח שיש לך תוכנית שהיא קבועה מראש עם משקלים והכל מבלי לבוא כל אימון ואז להתחיל לחשוב, "המממ, לפני שבוע עשיתי 100 קילו. כדאי עכשיו להוסיף? וכמה להוסיף, 5? 10?"
מה גם שנקודת השבירה הזאת של משקלי השיא החל מהשבוע הרביעי, זה משהו שאתה יכול לצפות לו, כאילו אתה כבר יודע מראש, "טוב, היום זה השבוע שאני עושה משקלי שיא" (בתקווה שזה באמת יקרה. בעקרון אם תעבוד לפי הכללים, אין סיבה שזה לא יקרה). אז זה דיי נחמד ונותן איזו שהיא דינאמיות לתוכנית.
אני דיי מסוקרן לדעת איך התוכנית תעבוד עליך.

[/right]