צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-04-07, 10:03   #10
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
מושה, אם אני אוכל ארבע ארוחות מזינות ובריאות ביום (לא קולל השייק + בננה של אחרי האימון) ומשיג מהם את כמות החלבונים שלה אני זקוק ליום, ויש בארבע ארוחות האלה את כל המינרלים והויטמינים + שומנים שהגוף שלי צריך ליום, מהם החסרונות בזה שאני אוכל 4 ארוחות ולא 6..?

בוא נגיד שאני "בחיטוב" כרגע, הרי בחיטוב צריך לאכול פחות, מה ההשלכות של זה בקיצור..?
יש תוכניות חיטוב שאתה לא יכול לאכול 6 ארוחות ביום כגון UD2/PSMF ששם יש לך 1200 קלוריות רובם מחלבון לכן אוכלים רק 4 ארוחות ויורדים יפה מאוד.
בקשר לזה שאתה אוכל 4 ארוחות ללא כולל השייק השייק עצמו היא נחשבת ארוחה אז זה כבר 5 , אישית אני לא אוכל יותר מ5 ארוחות ביום לא משנה מסה חיטוב מה שלא יהיה פשוט לא יוצא לי נוח לאכול 6 ארוחות מה שכן אין זה משנה כמו שאמרתי ואמרו פה אם תאכל אפילו 3 ארוחות ביום פשוט לדחוף במסה 3-4 אלף קלוריות ביום ב3 ארוחות קצת לא נוח , קשה , ואולי אפילו לא יעיל אז למה סתם לעשות את החיים קשים?
נאכל 4-6 ארוחות ביום לא ניהיה רעבים , נשמור על פרופיל שומנים תקין בדם , רמות סוכר מאוזנות , הגוף יקבל תמיד חלבון ויהיה במצב בנייה רוב היום וכולנו נצא שמחים ומאושרים
אם לא תאכל כל 3 שעות אפילו לא כל 4 שעות אתה לא תפרק שריר כל כך מהר כמו שאתה חושב גם אם תיהיה בגירעון קלורי גדול מידי תקופה מסויימת(סטייל אנורקסיה) , הפירוק שריר עצמו יהיה מורגש לאחר תקופה ולא בין לילה או שבוע לא כל כך קל לפרק שריר כמו שכולם חושבים וכמו שכולם מפחדים מזה ..
אישית היתי חצי שנה על 900 קל' והרבה לא איבדתי
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט