הדבר הכי מרשים שיצא לי לראות בחיים שלי ,היה בחור שהיתאמנתי איתו כשהייתי בחו"ל , בחור סקוטי לא גדול במיוחד ,בערך 90 קילו בגובה שלי ,קצת יותר אחוזי שומן ממני , ראו עליו שהוא מתאמן ,אבל לא משהו מרשים במיוחד,גם אני וגם חבר שלי שטס איתי היינו יותר גדולים (אני בזמנו משהו באיזור ה103 קילו ,וחבר שלי באיזור ה92 על מטר שבעים וחמש ) ,היתגוררנו באותה אכסנייה ,ושאלנו אותו עם הוא רוצה לבוא להיתאמן איתנו , יכול להיות מגניב.
עשינו אימון רגליים באותו יום , והבחור הבינוני בגודלו הזה , עשה סקוואט חופשי 6 פלטות כל צד ,ל7 חזרות. הייתי פשוט בשוק , כבר ראיתי סקוואטים כאלו ,אבל מאנשים הרבה הרבה יותר גדולים.
אחד האנשים היותר מרשימים שיצא לי לראות , אני לא אשכח שבהמשך אותו שבוע עשינו איתו אימון חזה ,ואחרי שהישתמשנו בדאמבלים של ה110 ליברה וראינו שזה כל מה שיש שם ,הוא פשוט העיר במבטא סקוטי כבד מאוד " they need more dumbells in this fucking place" ,ואני וחבר שלי פשוט נשפכנו מצחוק.
בארץ יצא לי להראות כמה אנשים מאוד מרשימים ,היה איזה בחור רוסי די מפחיד למראה (לא בגלל המסה ,פשוט היה לו לוק של "אני יכול להרוג אותך עם סיכת ביטחות ב20 דרכים שונות") ,די גדול ,שראיתי אותו עושה T-BAR עם איזה 8 פלטות של 20 קילו על המכשיר ,ובמכונה של חזה עליון בסיגנון האמר הוא העמיס 4 פלטות של 20 כל צד ועוד פלטה של 15 ...בחור חזק בצורה מטורפת.