צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-04-07, 13:21   #9
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלDaniel-Barak

חיות במכון?
אצלנו בקאנטרי (עפולה) זה מאוד נדיר.
לי לא יצא לראות מישהו שממש הדהים אותי מכון בו אני מתאמן, ואני מתכון לפחות למישהו בגדר טבעי שנראה גדול מאוד, פרט לכמה בודדים.

כשהיה לי מנוי בפעם הקודמת בקאנטרי, אני מדבר על לפני 4 שנים, היו מתאמנים שם כמה גורילות רציניות מאוד. הייתה רמה די סבירה. אחד מהם הוא AriX, שהיה פעם חבר פעיל פה, ממזמן. חוץ ממנו, היו עוד איזה 5-6 רוסים, שהכי גדול ביניהם היה כמעט במימדים של אריק. אריק הוא פאוור ליפטר, ויצא לי לראות אותו בזמנו עושה לחיצה של 200-240 ק"ג. יותר מזה במציאות, בחיים לא ראיתי.

נכון להיום, הרמה והגודל רחוקים ממה שהיה פעם (לא שפעם היה מעולה, אבל להשוות קבוצה של 10 אנשים גדולים מאוד לאולי 1-2 כיום, זה נחשב הפרש ענק). יש בחור אחד, בן 30-32 בערך, שבכל 9 חודשי המנוי שלי, ראיתי אותו רק פעם אחת, והא מתאמן שם כבר חצי שנה. הוא בערך 173-175, והפלג גוף העליון שלו מאוד מרשים. הוא היה עם גופייה, ולהערכתי היד שלו בערך 46-47. הוא גם די חטוב. שאלתי את המאמן, שמכיר אותו טוב מאוד, אם הוא טבעי, והא אמר שכן. אני יכול לקבל את זה, כנראה ויש לו גנטיקה מעולה.
חוץ ממנו, יש עוד פה ושם כמה גדולים, אבל בלי פרופורציות בין פלג גוף עליון לתחתון, או כאלו שיש להם רק ידיים ענקיות, חזה בולט, והגב צר מאוד.