צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-04-07, 09:07   #2
^סהר^אבוטבול^
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל ^סהר^אבוטבול^

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KaYzEr
זהירות! חפירה לפניך!

אני יודע שכבר פתחו על זה טופיק מתישהו אבל עדיין מעניין אותי לדעת למה יש פה אנשים שכ"כ משקיעים בזה אם הם לא נמצאים ברמה תחרותית?

מישהו פה פעם אמר שיש 2 סוגים של אנשים:
כאלו שמגדירים את החיים שלהם כבודיבילדינג, וכאלו שמעשירים את החיים שלהם בבודיבילדינג.
ולא כדאי להיות כאלו מהסוג הראשון כי זה לא בריא גם מבחינה נפשית וגם פיזית.

עכשיו אני מתאמן כבר שנה וחצי..וצברתי לעצמי מאסה מאוד מכובדת, התחלתי חיטוב לפני חודש בערך והיום אני עומד על משהו כמו 10-11 אחוז שומן. משמע - החיטוב עוד לא נגמר, אני עדיין צריך להגיע למטרה הסופית שהיא משהו כמו 7-8 אחוז שומן.

אבל כשאני נמצא בתקופת החיטוב אני רואה את חברים שלי..כל אחד מהם אוכל מה שבא לו מתי שבא לו, רק אני סובל כשאני מקפיד על התפריט הזה של החיטוב..
ואני אישית עושה את זה כדי להיראות חטוב בקיץ..אבל לפעמים עולות בי המחשבות שלהיות במשטר תזונה כזה קשה, פשוט לא שווה את זה...חיים רק פעם אחת, וצריך להינות מהחיים, ולחיות כל יום על תפריט כזה פשוט לא שווה את זה.

גם שאלתי כל מיני ידידות שלי והן אמרו שהן מעדיפות שיהיה להן חבר עם כרס (ולהרבה חברים שלי עם כרס יש חברות) מאשר חבר "יפה" שמתאמן קשה בחדר כושר ומקפיד על התזונה שלו.

מה דעתכם בנושא?
(מצטער על החפירה )
תראה כמו שאתה בחרת בספורט הזה גם אנחנו בחרנו בו
ומי שבחר בו צריך להיות מודע לאן שהוא הולך להיכנס וזה חלק מהספורט הזה ומי שנכנס לספורט הזה צריך לדעת שזה מה שיהיה עליו לעשות
ואני מאמין שאתה ידעת לאן אתה הולך להיכנס
ואני מכיר את ההרגשה לראות שכולם אוכלים מה שבא להם תאמין לי שאני מכיר
אבל אין מה לעשות אנחנו בחרנו בזה ונצתרך להתמודד עם זה אבל
כשכל החברים שלך ילכו לים או לבריכה תחשוב איך אתה תיראה אחרי כל ההשקעה
ושבנות יגידו לך איזה גוף ויגידו לך תעשה לי בייספס אתה תבין שכל טיפת זעה ומאמץ היו שווים את זה
^סהר^אבוטבול^ מנותק   הגב עם ציטוט