צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-10-06, 15:12   #11
גולן
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלגולן
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 4,399
שלח הודעה דרך MSN אל גולן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
כאשר על הבוקר אם לא אכלת ארוחה באמצע הלילה (מה שלטעמי מאוד לא ממולץ) או ארוחה לפני האימון על הבוקר (אפילו משהו קטן)
אז הגוף לא יסנטז פחמימה, כשהגוף לא סינטז פחמימה הוא מאוד יתקשה בלחמצן שומן.
בגלל זה אירובי על בטן ריקה שורף שריר והרבה פחות יעיל.
אגב גולן, כנראה לא הסתכלת על הטבלאות בזמן האחרון, העניין של עצימות ואחוז השומן או הגליקולן שישרף הוא המשתנה הכי משמעותי בבחירה של הגוף בשומן או בגליקולן, או בין המשמעותיים, זה רלוונטי מאוד (אפילו הליכה מהירה נגד ריצה בינונית).
הגוף לא יסנטז פחמימה?!?!?! תסביר את עצמך בבקשה.
על איזה טבלאות לא הסתכלתי?
וזה שהעצימות היא אחד הפרמטרים שיקבעו את מקור האנרגיה במהלך האימון זה דבר ידוע ואתה אומר את זה כאילו אני אמרתי ההיפך?!?!?
ועוד דבר, אירובי על קיבה ריקה משמע ללא ארוחה לפני לא תגרום לפירוק שריר מוגבר כל עוד מאגרי הגליקוגן לא מדוללים, כל עוד הפעילות לא בעצימות גבוהה וכל עוד היא לא למשך פרק זמן ארוך אז לומר בוודאות שפירוק שריר ייקרה בזמן אירובי על קיבה ריקה זה שגוי!
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
אבקת חלבון
גולן מנותק   הגב עם ציטוט