ציטוט:
פורסם במקור על ידי שריר בתחת
אני יודע אחיי אני במאז שלילי עכשו היתי אצל גיל בנה לי תפריט אני רוצה לעשות את זה יותר מהר זה מעצבן אמרתי ניקח משהוא שיזרז את התהליח לא?
דרך אגב כתבתה קסנדרין אבל בפוסט הקודם שלך אם אני לא טועה בכתב שם מישהוא שמה שיש בארץ זה זיוף לא ?
אז זה טוב ביכלל?
|
שמע אני כתבתי על כך שמוזר שקופסא של הקסנדרין שנמכרת בארץ אינה תואמת בכלל לקופסא שנמכרת בחו"ל ועל כך אתה יכול לראות בפוסט על הקסנדרין שפתחתי..להגיד לך את האמת , אני לא ממש יודע איזה חומרים ישנם בתוך הקנסדרין שנמכר פה בארץ..אבל בנתיים הייתי מציע לך לקחת את הויטה לייף...ולנסות אותו , או לחילופין ללכת על הדרך הטבעית שהיא לשתות כוס קפה שחור לפני אימון אירובי ובכך להאיץ את תהליך שריפת השומנים בגוף.
שמע אחי בקשר למה שכתבת שאתה רוצה לזרז את כל התהליך אז זהו אחי שכל עוד אתה לא לוקח חומרים אסורים כמו אפדר*ן אז אין דבר כזה "זירוזים בתהליך.
תאמין לי לך על הדרך הבטוחה והידועה לפחות ואל תנסה לזרז שום דבר! כי בסופו של דבר כל הזירוזים הללו יעלו לך ביוקר ואני אומר לך מניסיון!
אז מה שאני מציע לך זה להיצמד לתוכניות שגיל הביא לך וכמובן שילובי אירובי כ 4 פעמים בשבוע וחצי שעה כל אימון לבערך!