כשיורדים מהר..ככה הכל יכול לעלות מהר...אם הוא מחפש משהוא זריז ולעשות אותו עד הקיץ..זה מה שאני חושב שהוא רוצה...אז יכול מאוד להיות שהוא יצליח לשמור על זה בקיץ ואפילו אחרי...
אבל דיאטה זה לא דבר מומלץ צריך לעשות הכל בשיגרת חיים...כי הריי הוא לא יכול להמשיך כלל החיים שלו לנסן את הפחממה..ומה בחיים שלו הוא לא יאכל אורז או תפוחי אדמה או פיתה או כל דבר שקשור בפחממה?..
זאת הסיבה שלא מומלץ לעשות את זה..
יש הרבה דברים שהם מומלצים..כמו שמורי משקל יש לי חבר טוב שנמצא שם שהוריד דווקא המון בשלוש שנים האחרונות..והוא אוכל הכל רק מוגבל לא להפריז ויש לו נקודות שהם סופרים אני לא כל כך מבין בזה אבל זה אורך חיים שאפשר לקיים כל החיים..ולמי שבא לשאול " מה הוא יספור נקודות כל החיים שלו?" אז זה לא כל החיים בשנה הראשונה זה קשה ומעצבן אבל אחרי זה אתה כבר יודע מה שווה כל דבר ומה בא במקום...
יש לי עוד חבר שעושה 6 ארוחות ביום והוא אוכל כל 3 שעות סנדוויץ והוא הצליח להוריד בחצי שנה מעל 33 קילו...לדעתי זה קצת מוגזם אבל לכל אחד יש את הגוף שלו וכל אחד הגנטיקה שונה אצלו
בקיצור אחרי החפירה..אם הוא רוצה את זה לתקופה מסוימת או למשל "עד הקיץ" ,"עד הימהולדת" ,"עד החתונה" לא מומלץ כי ברגע שמתחילים לאכול..עולים++
|