צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-10-06, 22:34   #35
גולן
מנהל ראשי

הסמל האישי שלגולן

שלח הודעה דרך MSN אל גולן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
אוי תשתוק כבר.
בחירה נכונה של מאכלים, זה הכל. יש הבדל בין לדאוג לבריאות לבין להיות אובססיבי לבריאות, הבדל של שמים וארץ. להקפיד על תזונה בשביל לקבל את כל היתרונות האפשריים, לעשות דברים כמו שצריך, ולא רק כמות קלוריות שתיתן עלייה במסת שריר\ירידה במסת שומן, זה תזונה נכונה. אם זה נוח, טעים, פרודוקטיבי, אז זה מתאים. ואני לא שובר אף אחד מהקריטריונים הללו, אלא פשוט כולל את כל ההיבטים של התזונה שאכן משפיעים לנו על הגוף (וגם על הרכב הגוף ד"א).

ומה קפצת פתאום, עם העצבים והתגובות המפגרות האלה. ואתה עוד מצפה לפידבק, נו באמת. זה לא מתאים בכלל, ולא תורם בשום צורה לדיון (אלא אם כן המטרה שלך היא לנזוף, להוציא עצבים, תיסכולים... ולא להתדיין).

ואם הגישה שלך, כפי שניסיתי איכשהו לתרגם מהשרשור הזה, היא שתפריט צריך להיות כמה שיותר פשוט בשיקולי יצירתו, אז אני מניח שלא צריך תזונאים אלא רק כמה תפריטים בישראל בודי שכל אדיוט יכול להוריד ולעקוב על פיהם.

גל
אכן, לאנשים בריאים שמעוניינים בשיפור הרכב הגוף אין שום צורך בתזונאים, אפשר להשמיד אותם ולהשאיר מעט למסכנים שאכן יש להם בעיות רציניות וזקוקים לתזונה מדוקדקת עקב בעיות קליניות למינהם.
תזונאים לקהל הרחב שמעוניין בלרזות מעט או לעלות במסת השריר ( ראה מפתחי גוף למינהם ) אין שום צורך בחפירות כמו שאתה עושה, ובאובססיביות מטורפת שכזאת, יותר מיותר מזה אין ואיך שאני מכיר אותך, זה נוגד את כל מה שאתה תמיד תמכת פה, שזה אכן KEEP IT SIMPLE בלי יותר מדיי פיצולי שיערות למינהם.
אבל שיהיה לך בכיף גל אני פשוט חושב שזה מיותר, just my 2 cents
סינטרקס
סיינטרקס
אבקת חלבון
גולן מנותק   הגב עם ציטוט