צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-04-07, 21:58   #19
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eumail20000
אם כך רציתי לדעת עוד משהו שמטריד אותי בבקשה:
קראתי שטיפוסים אנדומורפיים מתאפיינים באחוז שומן גבוה אך עם זאת נטיה לפתח שרירים ביתר קלות.
זה לא מסתדר לי עם הקטע של הפחתת הרגישות לאינסולין.

אם אני ממשיך עכשיו עם מאזן קלוריות חיובי אבל פחות מעכשיו , אני לא אוריד ככה אחוזי שומן?
אתה תוריד אחוזי שומן אם תעלה בשריר נקי. אבל זה יהיה בעיקר אם אתה מתאמן חדש, כמה חודשים ספורים במכון. אבל גם אם ככה, אז מתמטית זה לא משתלם כדי להוריד % שומן. עצה שלי, תעשה חיטוב.

בקשר לאנדומורפים,מזומורפים, אקטומורפים- זה לא מתחלק ל3 קבוצות. זה הרבה יותר מורכב.
הנטיה לפתח שרירים בקלות היא בגלל חילוף חומרים איטי, והעדר Adaptive Thermogenesis. זה לא כזה יתרון גדול. נניח לאקטומורפים יש חילוף חומרים גבוה, ולחלק מהם יש אפילו Non Exercise adaptive thermogenesis- כשהם אוכלים נניח 400 קלוריות יותר מהתחזוקה (שהיא גם ככה מאוד גדולה) החילוף חומרים שלהם עולה בצורה ספונטנית. ואז הם לא מעלים שריר ומתבכיינים. וכשמסיבה כלשהי הם לא מתאמנים, או שלא אוכלים מספיק בגלל החילוף חומרים הגבוה שלהם, השריר מתפרק לו. אפשר להגיד שלאנדומורפים יש פחות נטיה לפרק שריר.
כמובן שהם בונים פחות שריר מהמזומורפים.

ואתה לא הבנת. רגישות נמוכה לאינסולין זה לא טוב. זה מונע מחלבון לברוח מהשרירים, אבל גם מונע מקלוריות להכנס לתוך השרירים, ולהגדיל אותם. במסה אנחנו רוצים רגישות גבוהה לאינסולין. בחיטוב נמוכה.

אתה נראה כמו בן אדם רציני. אני מציע לך לעבור על השרשורים הנעוצים "האשכולות הכי טובים בפורום תזונה"
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט