אני מצטער kid, אבל אתה פשוט טועה!.
אני גם מרגיש כיסוי תחת, משום מה, בהודעות שלך בזמן האחרון. יש הרבה נושאים -לא מדוייקים- שאתה המלצת עליהם בעבר\במאמרים, והנסיונות הללו להצתדק ו"למצוץ" את התמצית הקטנה של האמיתות בטענותיך, רק מורידות ממך.
אתה רק מדבר על הפורום הישן ועל דברים שלכאורה הסברת כבר, והבאת מחקרים... אתה לא רציני. תראה לי מחקר מהימן, עם בקרה קלורית, שמראה שלאינדקס\עומס גליקמי יש השפעה על הרכב הגוף, לטווך הארוך\קצר, וללא קשר לסיבים תזונתיים. עזוב אותך מכל הדיבורים האלה.
ציטוט:
ללא קשר למדע, ראיתי אנשים רבים שמצליחים להגיע לתוצאות טובות יותר על ידי תשומת לב רבה יותר לערך הגליקמי והאינסולינמי של המזונות. כלומר, מגיעים לפחות שומן, יותר שריר ויותר הוצאה אנרגטית על ידי הקפדה על ה-GI.
|
זה לא אומר כלום, מדד הstaiety והתכולה של הסיבים התזונתיים תורמים מאוד מבחינה בריאותית.
יש משהוא שאתה מתקשה לקלוט. אותם שינויים ברמות הגלוקוז והאינסולין בדם, במהלך היום, הם לא מה שישפיע על יד הגורל. הכמות הכוללת של הגלוקוז והאינסולין, הם אלה שישפיעו, וזה מה שבעצם
לא משתנה בין אותה כמות של פחמימות, עם א"ג שונה. בין אם הגלוקוז מגיע מהר לדם ומעלה את האינסולין למשך שעה, או שהוא מגיע לאט לדם ומעלה את האינסולין למשך שעתיים, הכמות של האינסולין שתופרש תהיה שווה, אך רק ההתנהגות והגבולות שלו יהיו שונים. הגוף בנוי להתמודד עם עלייה חדה ברמות הסוכר לדם, לא כל דבר קטן יגרום לפגימה ברצפטורים של התאים ובנשאי הגלוקוז בתגובתם לאינסולין.
הרמות הגבוהות של האינסולין כן מונעות ליפוליזה, בעצם, אפשר לומר אפילו שרמות האינסולין בדם מראות ישירות על תהליכי הבנייה והפירוק בגוף (למרות שיש עוד מספר הורמונים המעורבים בתהליכים). לכן, עלייה חדה המלווה בפירוק חד וארוך, או עלייה מתונה עם פירוק מתון, יהיו בעלי משמעות דומה מבחינת הרכב הגוף היומי.
גל.