1) תודה על החיזוק שזה עדיף על גיינר-
לקחת את השייק שאני מכין בנוסף לארוחת בוקר או במקום? (ה"ארוחת בוקר" שלי זה קורנפלקס הצהוב עם חלב) אני שואל כי גם סקופ אבקה וגם 300 מ"ל חלב ואז עוד קורנפלקס עם חלב אני מפחד שזה יותר מדי חלבון.. ואני באמת אעלה במשקל כמה ק"ג בחודש בגלל השייק הזה שאני מכין לי?? (גיל אומר שאם ניקח את הגיינר חודש אז נעלה נגיד 5 קילו אז אם אני לוקח משהו שהוא כמו גיינר זה אומר שאני גם צריך לעלות)
2) עוד משהו- הבלנדר שלי לא מותאם לכתישת קרח ואמרו לי בחנות שזה יכול להרוס לי את הסכינים.. למרות שהסכינים נראות ממש חזקות כשהן ועלות אני מעדיף שלא להתעסק עם זה.. יש לכם רעיונות איך להכין את זה קר יותר? להכניס את הבננה לפריזר שעה לפני ההכנה זה טוב? (שלא יהפוך לקרח בעצמו)
3) ועכשיו סוכות!! ואין אימון שבוע שלם! וגם לא עשיתי אתמול אימון כי חזרתי ב 6 מהבצפר והייתי גמור והמכון נסגר ב 9 והייתי מסוחרר מעייפות והלכתי לישון ולצערי זה יהיה ככה כל שבוע - הצעות לגרימת עירנות לפני אימון?
4) עוד שאלה קטנה איפה אפשר לקנות סוכר ענבים בזול ומה המחיר? בניצת הדובדבן אמרו שזה לא שיווקי ואין להם ובישראלבודי המחיר בערך 26 לקילו.. ושמעתי שאפשר לקנות 10 שקל קילו.. מישהו יודע?
|